Petek, 27. november 2020, 04:30
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.9.2013

Vremenska napoved - 3. september 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 3. september 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.9.2013Danes bo v glavnem jasno, zlasti v vzhodni Sloveniji bo občasno zmerno oblačno. Čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 29 stopinj Celzija.
Jutri bo na Primorskem v glavnem jasno, drugje bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, v vzhodni Sloveniji občasno pretežno oblačno. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 16, na planotah Notranjske in v alpskih dolinah približno 8, čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 26, na Primorskem do 29 stopinj Celzija.

V četrtek in petek bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, ponekod v notranjosti Slovenije občasno pretežno oblačno.


Sosednje pokrajine
V vzhodni Avstriji, na Madžarskem in Hrvaškem bo občasno zmerno oblačno, drugje v sosednjih pokrajinah bo v glavnem jasno. Jutri bo vzhodno od Slovenije zmerno do pretežno oblačno, drugje pa v glavnem jasno.

Gorski svet
Danes bo precej jasno, le na vzhodnem delu države bo popoldne nekaj srednje oblačnosti. Pihal bo rahel do zmeren severni do severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov približno 8 stopinj Celzija.
Jutri bo v visokogorju precej jasno, v sredogorju pa bo več oblačnosti, ponekod bo lahko tudi megleno. V visokogorju bo pihal zmeren severnik, v sredogorju pa šibak veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 11 do 16, na višini 2500 metrov približno 9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. september:
3.9.1956
Na nekaterih meteoroloških postajah v vzhodni Sloveniji so izmerili najvišjo septembrsko temperaturo, sicer je bilo drugi dan zapored neobičajno toplo oziroma vroče. V Črnomlju se je segrelo do 34,4 stopinj C, v Krškem 32,5 stopinj C, v Mariboru 32,2 stopinj C, v Gornji Radgoni 32,0 stopinj C in v Novem mestu 31,9 stopinj C.

3.9.2011
Predvsem v jugozahodni Sloveniji je bilo vroče. V Biljah pri Novi Gorici se je segrelo do 33,3 stopinj C, v Godnjah na Krasu do 32,5 stopinj C in v Postojni do 31,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Rayong | webcams bing