Sobota, 28. november 2020, 08:26
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.9.2013

Vremenska napoved - 25. september 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 25. september 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.9.2013Popoldne bo v severovzhodni Sloveniji delno jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno. Ponekod bo pihal jugozahodnik. Temperature bodo od 18 do 24 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Najbolj oblačno bo na Primorskem in Notranjskem. Pihal bo jugozahodnik.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 14, ob morju približno 16, čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 24 stopinj Celzija.

V noči iz četrtka na petek se bo nebo pooblačilo, v notranjosti Slovenije bo rahlo deževalo. V petek bo pretežno oblačno, dež bo dopoldne ponehal. Ohladilo se bo. V soboto bo spremenljivo do pretežno oblačno in v glavnem suho vreme.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo delno jasno bo z občasno povečano oblačnostjo. Najbolj oblačno bo v sosednjih pokrajinah Italije. Pihal bo jugozahodnik.

Gorski svet
Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, v zahodnih in južnih Julijcih ter v njihovem predgorju pa oblačno in megleno. V zgornjem Posočju lahko občasno rahlo dežuje. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa 7 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, v zahodnih in južnih Julijcih ter v njihovem predgorju pa oblačno in megleno. V zgornjem Posočju lahko občasno rahlo dežuje. Pihal bo rahel do zmeren zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa 7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 25. september:
25.9.1924
Do druge ure zjutraj je v Bovcu v samo šestih urah padlo 125 milimetrov padavin.

25.9.2002
Obilno in dolgotrajno sneženje v visokogorju je končno ponehalo, na Kredarici (2514 m) je bilo zjutraj 65 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | San Lorenzo al Mare | hike