Torek, 1. december 2020, 06:14
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
22.9.2013

Vremenska napoved - 22. september 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 22. september 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 22.9.2013Popoldne bo v glavnem jasno, proti večeru pa se bo oblačnost od severa prehodno ponovno nekoliko povečala. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 22, na Primorskem približno 24 stopinj Celzija.
Jutri bo precej jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 9, ob morju približno 13, čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 25 stopinj Celzija.

V torek in sredo se bo nadaljevalo precej jasno in toplo vreme. Zjutraj in del dopoldneva bo ponekod po nižinah megla. V sredo bo začel pihati jugozahodnik, v zahodnih krajih se bo zmerno nebo pooblačilo.


Sosednje pokrajine
V krajih vzhodno in severno od nas bo danes še nekoliko več oblačnosti, drugje pa bo v glavnem jasno. Jutri bo precej jasno z meglo po nižinah v jutranjih urah.

Gorski svet
Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo rahel do zmeren veter severnih smeri. Temperatura na višini 1500 m bo približno 8, na višini 2500 metrov pa 3 stopinje Celzija.
Jutri bo precej jasno. Pihal bo rahel do zmeren veter severne do severozahodne smeri. Temperatura na višini 1500 m bo približno 13, na višini 2500 metrov pa 8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 22. september:
22.9.1968
Zjutraj so zlasti na meteoroloških postajah v Julijskih Alpah in na dinarski pregradi izmerili veliko 24-urno višino padavin. Pri Domu na Komni je padlo 231 milimetrov, v Kneških Ravnah pod Voglom 219 milimetrov, v Idrijski Beli 170 milimetrov in na Žagi pri Bovcu 168 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Alexander Bay | vreme