Sobota, 28. november 2020, 17:31
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
13.9.2013

Vremenska napoved - 13. september 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 13. september 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 13.9.2013Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nastale bodo posamezne plohe.
Jutri bo jasno, le na Primorskem se bo zmerno nebo pooblačilo. Ponekod po nižinah bo zjutraj megla. Čez dan bo pihal zahodni do jugozahodnik.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 2 do 8, na Primorskem približno 10, čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 21, na Primorskem do 24 stopinj Celzija.

V nedeljo se bo povsod nebo pooblačilo. V zahodni Sloveniji se bodo dopoldne začele pojavljati manjše padavine, ki se bodo popoldne in zvečer prehodno razširile nad večji del Slovenije. Ob morju bo pihal jugo. V ponedeljek bo na Primorskem delno jasno, drugje pretežno oblačno z občasnimi manjšimi padavinami.


Sosednje pokrajine
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, zlasti v Alpah bodo čez dan nastale posamezne plohe. Jutri bo večinoma jasno vreme z meglo po nižinah v jutranjih urah.

Gorski svet
Danes bo delno jasno s spremenljivo kopasto oblačnostjo, vrhovi bodo občasno v megli. Sredi dneva in popoldne bo nastalo nekaj ploh, meja sneženja bo na približno 2100 m. Pihal bo rahel do zmeren severozahodnik. Na 1500 m bo približno 7, na višini 2500 metrov 0 stopinj Celzija.
Jutri bo precej jasno, le v sredogorju zahodne Slovenije se bo čez dan zmerno nebo pooblačilo. Pihal bo rahel do zmeren zahodni do severozahodnik. Na 1500 m bo približno 9, na višini 2500 metrov 4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 13. september:
13.9.1997
V nekaterih krajih v zahodni Sloveniji je zvečer in sredi noči neobičajno močno deževalo. V Biljah pri Novi Gorici je v poltretji uri padlo izjemnih 165 milimetrov, na Lokvah na Trnovski planoti pa v šestih urah 124 milimetrov padavin. Na padavinski postaji Otlica nad Ajdovščino je 24-urna višina padavin znašala 201 milimetrov, v Šempasu pri Novi Gorici 190 milimetrov in v Hotedršici pri Logatcu ter Voglu v Julijskih Alpah 146 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Pellworm | abc hiker