Sobota, 28. november 2020, 09:38
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.9.2013

Vremenska napoved - 1. september 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 1. september 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.9.2013Popoldne bo zmerno do pretežno oblačno. Zlasti v severni polovici države se bodo pojavljale posamezne plohe in ali nevihte. Preko noči bodo lahko krajevne padavine tudi drugje po državi, le ob morju bo v glavnem suho. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 26, na Primorskem do 28 stopinj Celzija.
Jutri čez dan bodo padavine ponehale, delno se bo nebo zjasnilo. Nekoliko ohladilo se bo, na Primorskem bo pihala rahla burja.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 15, na Primorskem približno 18, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 21, na Primorskem do 26 stopinj Celzija.

V torek in sredo bo delno jasno in ponovno topleje. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla.


Sosednje pokrajine
Na območju Alp bo danes pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma nevihte. Drugje bo še delno jasno in večinom suho. Jutri se bodo v Alpah v začetku še pojavljale padavine, drugje pa se bo že delno ranebo zjasnilo. Ob Jadranu bo pihala rahla burja.

Gorski svet
Danes bo že v prvem delu dneva več oblačnosti, čez dan pa se lahko ponekod delno razjasni. Ponekod se bodo pojavljale posamezne plohe in popoldne tudi nevihte. Pihal bo rahel do zmeren severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov približno 5 stopinj Celzija. .
Jutri bo v prvem delu dneva več oblačnosti, še se bodo pojavljale krajevne padavine. Meja sneženja bo na 2200 m nadmorske višine. Popoldne se bo delno ranebo zjasnilo. Pihal bo rahel do zmeren severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov približno 1 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 1. september:
1.9.1978
Meteorološka jesen se je začela z zelo svežim jutrom, v nekaterih krajih celo s slano. V Babnem Polju se je ohladilo do minus 2,6 stopinj C, v Ratečah je bilo minus 1,2 stopinj C, v Postojni -0,1 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu 0,2 stopinj C, v Volčjem Potoku pri Kamniku 1,5 stopinj C in v Murski Soboti 2,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Lochranza | abc hiker