Petek, 5. marec 2021, 07:35
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.8.2013

Vremenska napoved - 9. avgust 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 9. avgust 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.8.2013Danes bo spremenljivo, občasno tudi pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Pogostejše bodo zvečer in v prvem delu noči na soboto. Soparno bo. V Prekmurju in v delu Štajerske bo zapihal severni do severovzhodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 29 do 35 stopinj Celzija.
Preko noči bodo padavine, v začetku z nevihtami, zajele vso Slovenijo. Pihal bo severni do severovzhodnik, na Primorskem rahla do zmerna burja. Do jutri dopoldne bodo padavine ponehale, najkasneje na območju Kočevske in Bele Krajine. Od zahoda se bo jasnilo. Veter bo slabel. Zjutraj bodo najnižje temperature do 12 do 18, na Primorskem do 20, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 29, na Primorskem do 32 stopinj Celzija.
.

V nedeljo bo jasno, na Primorskem bo še pihala rahla burja. Tudi v ponedeljek bo pretežno jasno, proti večeru se bo na severozahodu zmerno nebo pooblačilo.


Sosednje pokrajine
Danes bo v krajih jugovzhodno od nas še pretežno jasno in vroče. Drugje se bo oblačnost povečala, začele se bodo pojavljati krajevne plohe in nevihte. Preko noči se bodo padavine z nevihtami širile nad Madžarsko in Hrvaško. Jutri čez dan se bo od severozahoda jasnilo, le na Hrvaškem bodo dopoldne še občasne padavine. Ob severnem delu Jadrana bo pihala zmerna burja, ki bo v začetku v Kvarnerju močna. Ohladilo se bo.

Gorski svet
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno, pojavljale se bodo posamezne plohe in nevihte, ki bodo pogostejše proti večeru, na območju Julijcev in zahodnih Karavank pa tudi prej. V sredogorju bo zapihal šibak severovzhodni veter, v visokogorju pa bo pihal zmeren južni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 19, na višini 2500 metrov približno 12 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku pretežno oblačno, popoldne se bo delno zjasnilo. V sredogorju bo zapihal šibak severovzhodni veter, v visokogorju pa bo pihal rahel do zmeren severni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov približno 8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. avgust:
9.8.1955
Zelo sveže avgustovsko jutro v zahodni in južni Sloveniji. V Babnem Polju se je ohladilo do -0,2 stopinj C, v Postojni do 1,9 stopinj C, v Mokronogu do 4,0 stopinj C, v Žireh do 4,2 stopinj C in na Kozini pri Sežani do 4,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Siculiana Marina | redirect