Torek, 2. marec 2021, 00:02
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
31.8.2013

Vremenska napoved - 31. avgust 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > avgust > 31. 8. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 31. avgust 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 31.8.2013Popoldne bo jasno, le prehodno ponekod rahlo oblačno. Čez dan bodo najvišje temperature od 22 do 26, na Primorskem do približno 28 stopinj Celzija.
Jutri v prvem delu dneva bo v začetku zmerno do pretežno oblačno. Čez dan se bo delno ranebo zjasnilo. Zlasti v severni Sloveniji se bodo lahko že pojavljale posamezne plohe in popoldne tudi nevihte.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 13, ob morju približno 15, čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 26, na Primorskem do približno 28 stopinj Celzija.
V noči iz nedelje na ponedeljek bodo ob prehodu vremenske fronte manjše krajevne padavine tudi ponekod drugje po državi, ob morju bo v glavnem suho.

V ponedeljek bodo padavine ponehale, ponekod se bo delno zjasnilo. Nekoliko ohladilo se bo, na Primorskem bo pihala rahla burja.
V torek bo v glavnem jasno, ponekod v notranjosti Slovenije pa se bo v začetku še zadrževala nizka oblačnost.


Sosednje pokrajine
Danes bo jasno, v krajih severno od nas popoldne spremenljivo oblačno. Jutri bo na območju Alp spremenljivo oblačno, zlasti popoldne se bodo pojavljale krajevne padavine. Drugje bo še delno jasno.

Gorski svet
Danes bo v glavnem jasno, čez dan bo zlasti ponekod v Julijcih nekoliko več kopaste oblačnosti. Pihal bo rahel do zmeren severni do severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov približno 5 stopinj Celzija.
Jutri bo že v prvem delu dneva več oblačnosti, čez dan pa se lahko ponekod delno razjasni. Ponekod se bodo pojavljale posamezne plohe in popoldne tudi nevihte. Pihal bo rahel do zmeren severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov približno 5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 31. avgust:
31.8.1995
Poletje se je v nekaterih krajih zaključilo z enim najhladnejših juter v zadnjih desetletjih. V Ratečah se je ohladilo pod ledišče, izmerili so -0,5 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu je bilo 1,0 stopinj C, v Stari Fužini v Bohinju 1,5 stopinj C, v Ljubljani 5,8 stopinj C, in v Novi Gorici 6,1 stopinj C.

31.8.2003
Na severozahodu je ponovno močno deževalo, vendar tokrat nalivi niso bili tako intenzivni kot pred dvema dnevoma. V Ratečah je v 12 urah padlo 124 milimetrov, na Predelu 122 milimetrov, v Logu pod Mangartom 99 milimetrov in v Javorniškem Rovtu nad Jesenicami 82 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Gangjin | lana