Sobota, 5. december 2020, 00:37
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.7.2013

Vremenska napoved - 9. julij 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > julij > 9. 7. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 9. julij 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.7.2013Popoldne bo na Primorskem pretežno jasno, rahla burja bo v glavnem ponehala. Drugje bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nastale bodo posamezne kratkotrajne plohe ali nevihte, ki bodo verjetnejše v hribovitem svetu južne in severne Slovenije. Ponekod bo pihal rahel vzhodni veter. Čez dan bodo najvišje temperature od 26 do 29, na Primorskem do 32 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku precej jasno, sredi dneva in popoldne pa delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. V notranjosti Slovenije bodo nastale kratkotrajne plohe in nevihte. Zjutraj bodo najnižje temperature od 12 do 17, na Primorskem do 21, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 29, na Primorskem približno 30 stopinj Celzija.

V četrtek bo po precej jasnem jutru več spremenljive oblačnosti. Sredi dneva in popoldne se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte, ki se bodo lahko zavlekle tudi v noč na petek. V petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Čez dan bodo še posamezne plohe. Malo ohladilo se bo.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo jasno. Zlasti v alpskem delu avstrijske Koroške in severne Italije ter v Gorskem Kotarju bo nekoliko več oblačnosti, nastale bodo posamezne plohe ali nevihte. V Kvarnerju bo pihala rahla do zmerna burja. Jutri bo jasno, zlasti v alpskem svetu severne Italije in avstrijske Koroške bodo popoldne krajevne plohe in nevihte.

Gorski svet
Danes bo v začetku precej jasno. Čez dan bo nastajala kopasta oblačnost, nekateri vrhovi bodo občasno v oblakih. Popoldne bodo posamezne plohe ali nevihte. Pihal bo rahel vzhodni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 16, na višini 2500 metrov približno 9 stopinj Celzija.
Jutri bo zjutraj in del dopoldneva precej jasno. Nato bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo nastale posamezne plohe ali nevihte. Pihal bo rahel vzhodni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov približno 8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. julij:
9.7.1969
Zelo sveže jutro, predvsem na Gorenjskem, kjer je bila v nekaterih krajih celo slana. V Ratečah je bila minimalna temperatura le 0,0 stopinj C, na Zgornjem Jezerskem se je ohladilo na 1,4 stopinj C, na Letališču Brnik na 1,7 stopinj C, v Rovtah nad Logatcem na 3,0 stopinj C in v Šmartnem pri Slovenj Gradcu na 3,7 stopinj C. Na Kredarici (2514 m) je temperatura ves dan ostala pod lediščem.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Wallis Island | forum