Sreda, 2. december 2020, 00:15
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
15.7.2013

Vremenska napoved - 15. julij 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > julij > 15. 7. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 15. julij 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 15.7.2013Popoldne bo delno jasno z občasno spremenljivo oblačnostjo. V notranjosti Slovenije bodo nastale posamezne plohe in zlasti v vzhodni polovici države lahko tudi kakšna nevihta.
Preko noči se bo postopno nebo zjasnilo, na Primorskem bo prehodno zapihala rahla burja. Jutri bo precej jasno, le v gorskem svetu bo čez dan nekoliko več kopaste oblačnosti.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 14, na Primorskem približno 19, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 28, na Primorskem približno 30 stopinj Celzija.

V sredo in četrtek bo jasno s prijetnimi poletnimi temperaturami.


Sosednje pokrajine
Ob Jadranu bo v glavnem jasno, drugje bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Danes popoldne bodo zlasti v krajih severno in vzhodno od nas krajevne plohe in posamezne nevihte. Ob Jadranu bo preko noči in jutri zjutraj pihala rahla do zmerna burja.

Gorski svet
Danes bo spremenljivo oblačno. Zlasti popoldne se bodo pojavljale krajevne plohe, lahko nastane tudi kakšna nevihta. Pihal bo v glavnem šibak severozahodnik. Temperatura na 1500 bo približno 16, na 2500 pa približno 8 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno, čez dan bo nastajala razmeroma plitka kopasta oblačnost. Pihal bo rahel severni do severovzhodnik. Temperatura na 1500 bo približno 16, na 2500 pa približno 9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 15. julij:
15.7.1998
V nekaterih krajih v zahodni, osrednji in severni Sloveniji je bila zjutraj izmerjena rekordna dnevna višina padavin v mesecu juliju. Na postaji Na Stanu na Idrijskem je do jutra v enem dnevu padlo 102 milimetrov padavin, v Rovtah nad Logatcem in Črni vasi na Ljubljanskem barju 98 milimetrov, v Gornjem Gradu 89 milimetrov in v Velenju 80 milimetrov. Največ dežja, 144 milimetrov, so namerili v Ligu, nad Soško dolino.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Albenga | hike