Sreda, 25. november 2020, 11:49
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
10.7.2013

Vremenska napoved - 10. julij 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > julij > 10. 7. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 10. julij 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 10.7.2013Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. V notranjosti Slovenije bodo nastale kratkotrajne plohe in nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 29, na Primorskem do 31 stopinj Celzija.
Jutri zjutraj bo delno jasno. Dopoldne se bo od severa oblačnost povečala, v osrednjem delu države se bodo začele pojavljati nevihte, ki bodo popoldne zajele večji del države. Zvečer in preko noči bodo v glavnem ponehale.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 12 do 17, na Primorskem do 21, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 27, na Primorskem približno 30 stopinj Celzija.

V petek se bo delno zjasnilo. Čez dan bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastale bodo še plohe in posamezne nevihte. Malo ohladilo se bo. V soboto bo jasno, popoldne bodo posmezne plohe ali nevihte.


Sosednje pokrajine
Danes bo jasno, zlasti v alpskem svetu severne Italije in avstrijske Koroške bodo popoldne krajevne plohe in nevihte. Jutri bodo nevihte zajele od severa vse sosednje države.

Gorski svet
Danes bo zjutraj in del dopoldneva precej jasno. Nato bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo nastale posamezne plohe ali nevihte. Pihal bo rahel vzhodni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov približno 8 stopinj Celzija.
Jutri bo zjutraj precej jasno. Že dopodlne bodo nastale plohe ali nevihte, ki se bodo popopoldne okrepile in zvečer v glavnem ponegahale. Pihal bo rahel vzhodni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov približno 7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 10. julij:
10.7.1999
Čez dan je lokalno obilno deževje, ki se je začelo prejšnji dan, ponehalo. V nekaterih krajih so zjutraj naslednjega dne izmerili zelo veliko dvodnevno višino padavin. V Lovrencu na Pohorju je padlo 191 milimetrov, v Gradišču pri Slovenj Gradcu 147 milimetrov, na Otoku pri Cerkniškem jezeru in Hribu v Loškem potoku 136 milimetrov in na Fužini na Dolenjskem 124 milimetrov padavin. Opazovalec na Zbelovski Gori pri Slovenskih Konjicah je izmeril 47 milimetrov padavin v 35-minutnem silovitem nalivu.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Tavira | pot