Torek, 2. marec 2021, 14:04
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.6.2013

Vremenska napoved - 9. junij 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > junij > 9. 6. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 9. junij 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.6.2013V začetku bo še v glavnem jasno. Čez dan se bo oblačnost v višjih predelih povečala, krepil se bo jugozahodnik, lahko se pojavijo posamezne nevihte. Več krajevnih padavin bo popoldne in preko noči zlasti v zahodni in južni Sloveniji. Čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 27 stopinj Celzija.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami in posameznimi nevihtami. Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 16, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 23 stopinj Celzija.

V torek bo spremenljivo oblačno, še bodo možne manjše krajevne plohe. V sredo bo v glavnem jasno z občasno nekoliko povečano oblačnostjo.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes v glavnem še jasno, nekoliko več oblačnosti bo zlasti v hribovitem svetu, kjer bodo popoldne tudi krajevne nevihte. Pihal bo jugozahodnik. Jutri bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine in nevihte.

Gorski svet
Danes bo v Julijcih pretežno oblačo, že dopoldne se lahko pojavljajo manjše krajevne padavine, ki bodo popoldne in preko noči pogostejše in izdatnejše. Vmes bodo možne tudi nevihte. Proti vzhodu bo oblačnosti manj, tudi verjetnost za padavine in nevihte bo manjša. Okrepil se bo jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov približno 4 stopinje Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno s krajevnimi padavinami in nevihtami, meja sneženja bo na višini približno 2300 m. Vrhovi bodo občasno v oblakih. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov približno 2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. junij:
9.6.1983
Sončen dan z izjemno velikim dnevnim hodom temperature. Zjutraj je bila v nekaterih krajih na Notranjskem slana, po nižinah se je popoldne ogrelo na približno 30 stopinj C. V Babnem Polju se je z jutranjih -0,5 stopinj C ogrelo na 25,6 stopinj C; v Kočevju s 3,6 stopinj C na 28,6 stopinj C, v Stari Fužini v Bohinju s 6,0 stopinj C na 29,6 stopinj C in v Celju s 6,4 stopinj C na 29,8 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Chester PA | waterfall bing