Torek, 2. marec 2021, 14:11
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.6.2013

Vremenska napoved - 3. junij 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > junij > 3. 6. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 3. junij 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.6.2013Popoldne bo v glavnem jasno, nekoliko več oblačnosti bo v severovzhodni Sloveniji. Zlasti v hribovitem svetu bodo možne kratkotrajne krajevne plohe. Temperature bodo od 17 do 23 stopinj Celzija.
Preko noči se bo nebo pooblačilo, v vzhodni in delu osrednje Slovenije bo občasno rahlo deževalo. Jutri se bo delno zjasnilo, vendar bodo popoldne znova nastale krajevne plohe. Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 12, ob morju 14, čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 22 stopinj Celzija.

V sredo in četrtek bo dopoldne jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami. Malo topleje bo.


Sosednje pokrajine
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, v Alpah in v Gorskem Kotarju ter vzhodno od Slovenije bodo krajevne plohe. Preko noči in jutri zjutraj bo vzhodno od Slovenije občasno deževalo. Čez dan bo delno jasno, nekoliko več oblačnosti bo v krajih vzhodno od nas. Popoldne bodo zlasti v Alpah krajevne plohe.

Gorski svet
Danes bo spremenljivo oblačno, nekateri vrhovi bodo v oblakih. Nastale bodo krajevne plohe, nad približno 2100 m snežne. Pihal bo rahel do zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinj Celzija.
Jutri bo zjutraj pretežno oblačno, v vzhodnih Karavankah in na Pohorju lahko prehodno rahlo dežuje. Čez dan bo spremenljivo oblačno, nekateri vrhovi bodo v oblakih. Popoldne bodo krajevne plohe. Pihal bo rahel do zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na 2500 pa približno 2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. junij:
3.6.1958
Višek tretjega vročinskega vala v tem letu. Najtopleje je bilo v Črnomlju s 33,4 stopinj C, v Kostanjevici na Krki je bilo z 33,2 stopinj C le malenkost manj vroče; 33 stopinj C so izmerili tudi na Bizeljskem in v Gornjem Lenartu. V Celju se je temperatura povzpela na 32,0 stopinj C, v Mariboru pa na 31,3 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Wilmington NC | flickr hike