Petek, 5. marec 2021, 07:23
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
29.6.2013

Vremenska napoved - 29. junij 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > junij > 29. 6. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 29. junij 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 29.6.2013Popoldne bo v glavnem jasno, nastale bodo posamezne kratkotrajne plohe. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 24 stopinj Celzija.
Preko noči bo zmerno do pretežno oblačno, v nekaterih predelih severne Slovenije bo prehodno možen rahel dež. Zjutraj se bo postopno nebo zjasnilo in čez dan bo jasno vreme. Popoldanske plohe bodo malo verjetne. Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 14, na planotah Notranjske in v alpskih dolinah in Kočevske približno 6, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 25, na Primorskem do 27 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo v glavnem jasno, popoldne bodo posamezne plohe, zlasti v gorskem svetu lahko tudi kakšna nevihta. V torek se bo oblačnost povečala, zlasti v severni polovici države se bodo proti poldnevu in popoldne pojavljale krajevne plohe in nevihte. Postopno bo še topleje.


Sosednje pokrajine
Danes bo jasno, popoldne se bo v krajih severno od nas oblačnost od zahoda postopno povečala in začele se bodo pojavljati krajevne padavine, deloma plohe, ki se bodo nadaljevale v noč. Jutri bo jasno, le v Alpah bo del dopoldneva še bolj oblačno, vendar že v glavnem brez padavin. Popoldne bo možna še kakšna kratkotrajna ploha.

Gorski svet
Danes bo v začetku precej jasno, čez dan pa se bo od zahoda začela pojavljati koprenasta oblačnost in popoldne tudi nekaj kopaste oblačnosti in nekateri vrhovi bodo lahko občasno v oblakih. Možna bo kakšna ploha. Pihal bo rahel veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov približno 2 stopinji Celzija.
Jutri bo v začetku delno jasno z zmerno oblačnostjo, v vzhodnih Karavankah in na Pohorju zjutraj tudi pretežno oblačno, vendar se bo oblačnost umikala proti vzhodu. Čez dan bo potem precej jasno, popoldne pa bo ponovno nekaj kopaste oblačnosti. Plohe bodo malo verjetne. Pihal bo rahel do zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 29. junij:
29.6.1948
Zjutraj so na številnih meteoroloških postajah, predvsem v hribovitih predelih, izmerili zelo veliko 24 urno količino padavin. Največ, 161 milimetrov padavin, je bilo v Črnem Vrhu nad Idrijo; na Otlici nad Ajdovščino so namerili 135 milimetrov, v Podbrdu v Baški dolini 102 milimetrov, v Ajdovščini 101 milimetrov, v Stari Fužini v Bohinju 93 milimetrov in v Lučah v Zgornjesavinjski dolini 81 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Sistiana | hike