Petek, 5. marec 2021, 07:43
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
27.6.2013

Vremenska napoved - 27. junij 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > junij > 27. 6. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 27. junij 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 27.6.2013Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, verjetnost ploh in neviht bo majhna. Na Primorskem bo pihala rahla burja.
Jutri bo več oblačnosti, verjetnost za plohe in nevihte bo nekaj večja na zahodnem delu države in severu. V jutranjem času bo ponekod po nižinah v notranjosti megla. Burja na Primorskem bo še pihala.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 12, na Primorskem približno 15, čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 23, na Primorskem do 25 stopinj Celzija.

V soboto in nedeljo se bo nadaljevalo nestanovitno in razmeroma sveže vreme. Dopoldne bo dokaj jasno, v popoldanskem času pa bodo nastajale krajevne plohe in posamezne nevihte. Na Primorskem bo pihala rahla burja.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Danes bodo na območju Alp popoldne nastale posamezne plohe, jutri pa tudi na zahodnem delu države Hrvatske in v severni Italije.

Gorski svet
Danes bo nekoliko več sončnih obdobij, popoldne pa bo nastala le kakšna kratkotrajna ploha. Pihal bo rahel veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinj Celzija.
Jutri bo zjutraj in del dopoldneva deloma jasno, potem pa spremenljivo do pretežno oblačno, nekateri vrhovi bodo občasno v oblakih. Sredi dneva in popoldne se bodo pojavljale krajevne plohe, nad približno 2100 m snežne. Pihal bo rahel do vzhodni severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov približno 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 27. junij:
27.6.1961
Nalivi v Zgornjem Posočju in Zgornjesavski dolini. V Logu pod Mangartom so zjutraj naslednjega dne izmerili 170 milimetrov, v Trenti 123 milimetrov, v Soči 112 milimetrov, na Kredarici 107 milimetrov in v Kranjski Gori 101 milimetrov padavin v enem dnevu.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Alderney | flickr hike