Petek, 5. marec 2021, 08:14
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
22.6.2013

Vremenska napoved - 22. junij 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > junij > 22. 6. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 22. junij 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 22.6.2013Popoldne bo v glavnem jasno, nastale pa bodo posamezne nevihte, ki se bodo ponekod zavlekle tudi v noč. Nekoliko pogostejše in močnejše bodo zlasti v severovzhodni Sloveniji. Čez dan bodo najvišje temperature od 27 do 32 stopinj Celzija.
Jutri bo deloma jasno s spremenljivo oblačnostjo, zlasti v notranjosti države bodo nastajale krajevne plohe in posamezne nevihte. Zjutraj bodo najnižje temperature od 13 do 18, ob morju 20, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 29 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo pretežno oblačno s pogostimi padavinami, v začetku tudi nevihtami. Osvežilo se bo. Zvečer bo na Primorskem zapihala burja.
V torek se bo delno ranebo zjasnilo, popolne bo nastala kakšna kratkotrajna ploha.


Sosednje pokrajine
Večinoma bo dokaj jasno vreme. Zlasti v krajih severno in zahodno od nas bo verjetnost popoldanskih neviht že danes nekoliko povečana, jutri pa bodo plohe in nevihte nastajale tudi drugje. Še največ sonca bo ob Jadranu.

Gorski svet
Danes bo dokaj jasno z nekaj koprenaste oblačnosti. Čez dan bo nastajala spremenljiva kopasta oblačnost in popoldne ter zvečer lahko tudi kakšna krajevna nevihta. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 18, na višini 2500 metrov približno 8 stopinj Celzija.
Jutri bo spremenljivo oblačno. Pojavljale se bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov približno 8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 22. junij:
22.6.2000
Vrhunec izrazitega vročinskega vala na vzhodnem delu države Slovenije. V Metliki se je živo srebro dvignilo do 37,5 stopinj C, na Bizeljskem do 35,6 stopinj C, v Gornji Radgoni, na Jeruzalemu in v Murski Soboti do 35,0 stopinj C in v Mariboru do 34,7 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Nueva Atlantis | planina