Torek, 1. december 2020, 09:28
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.5.2013

Vremenska napoved - 9. maj 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > maj > 9. 5. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 9. maj 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.5.2013Danes bo v glavnem jasno, občasno ponekod zmerno oblačno. Popoldne bo nastala kakšna kratkotrajna krajevna ploha. Čez dan bodo najvišje temperature od 22 do 26 stopinj Celzija.
Jutri se bo postopno nebo pooblačilo. Popoldne se bodo v zahodni Sloveniji začele pojavljati padavine, ki se bodo v noči iz petka na soboto razširile nad vso Slovenijo. Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 14, čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 24 stopinj Celzija.

V soboto bo oblačno, deževno in hladneje. V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo še krajevne plohe. Padavine se bodo v noči iz nedelje na ponedeljek znova okrepile.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes večinoma jasno vreme, v krajih jugovzhodno od nas bodo krajevne plohe. Jutri bo oblačnost od zahoda naraščala, popoldne bo v krajih zahodno od nas že pričelo deževati.

Gorski svet
Danes bo dopoldne pretežno jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno, možna bo kakšna krajevna ploha. Pihal bo rahel do zmeren vzhodni do jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov približno 5 stopinj Celzija.
Jutri se bo postopno nebo pooblačilo, popoldne bodo vrhovi zahodnih in južnih Julijcev že v oblakih. Proti večeru bo pričelo rahlo deževati. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov približno 4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. maj:
9.5.1958
Večinoma sončen dan, popoldne je bilo zlasti na Štajerskem in Dolenjskem vroče. V Črnomlju so izmerili 32,0 stopinj C, v Lučah v Zgornjesavinjski dolini 30,1 stopinj C, v Novem mestu 30,0 stopinj C, v Celju 29,3 stopinj C in v Stari Fužini v Bohinju 29,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Royan | vreme