Četrtek, 3. december 2020, 15:25
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
22.5.2013

Vremenska napoved - 22. maj 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > maj > 22. 5. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 22. maj 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 22.5.2013Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo še možne krajevne plohe. Čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 22 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno in povečino suho. Na Primorskem bo pihala zmerna burja, ponekod v notranjosti države pa bo pihal severni do severovzhodnik. Veter bo popoldne oslabel in ponehal. Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 10, na Primorskem približno 13, čez dan bodo najvišje temperature od 14 do 18, na Primorskem do 21 stopinj Celzija.

V petek bo oblačno s padavinami, le na severovzhodu države bo v glavnem suho. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo na severozahodu države lahko spustila do nadmorske višine približno 1000 m.
V noči iz petka na soboto bodo padavine ponehale, delno se bo nebo zjasnilo. V soboto bo spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami. Še bo hladno za ta čas.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Čez dan se bodo še pojavljale krajevne plohe. Jutri bo ob severnem delu Jadrana deloma jasno, dopoldne bo pihala zmerna, pod Velebitom tudi močna burja. Drugje bo pretežno oblačno. Zjutraj se bodo krajevne padavine pojavljale zlasti na Hrvaškem, popoldne in zvečer pa v krajih zahodno od nas. Dopoldne bo pihal severni do severovzhodnik.

Gorski svet
Danes bo spremenljivo oblačno in ponekod občasno tudi megleno. Čez dan bodo možne krajevne plohe. Pihal bo rahel zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov -1 stopinja C.
Jutri bo pretežno oblačno in ponekod tudi megleno. . Pojavlajle se bodo krajevne plohe in posamezne nevihte, ki so možne tudi že v dopoldanskem času. Pihal bo rahel jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 22. maj:
22.5.1984
V Julijskih Alpah se je silovito deževje prejšnjega dne umirilo, v nekaterih krajih je padlo več kot 200 milimetrov padavin v 48 urah. Analogni zapisovalnik padavin je v Bovcu izmeril 210 milimetrov, v Ukancu v Bohinju 199 milimetrov ter v Stari Fužini 158 milimetrov padavin. Na Voglu je v enem dnevu (24 urah) padlo 166 milimetrov, v Lepeni pod Krnom pa 165 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Dachen Dao | webcams bing