Nedelja, 29. november 2020, 04:43
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
21.5.2013

Vremenska napoved - 21. maj 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > maj > 21. 5. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 21. maj 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 21.5.2013Popoldne bo jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nastale bodo posmezne krajevne plohe, ki bodo z večjo verjetnostjo na zahodnem delu države in jugu države. Pihal bo jugozahodnik.
Preko noči in zjutraj bo zlasti v jugozahodni Sloveniji pretežno oblačno z občasnimi padavinami, možna bo tudi kakšna nevihta. Drugje bo precej jasno. Jutri čez dan bo v glavnem jasno. Popoldne in zvečer se bodo ponovno začele pojavljati krajevne padavine, deloma plohe, ki se bodo nadaljevale tudi v noči iz srede na četrtek.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 10, ob morju približno 12, čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 21 stopinj Celzija.

V četrtek bo pretežno oblačno. Zlasti v vzhodni Sloveniji bo občasno deževalo, pogosteje v dopoldanskem času. Na Primorskem bo prehodno zapihala burja, drugje okrepljen severnik. V petek bo oblačno in deževno. Ohladilo se bo.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo vzhodno od Slovenije precej jasno. Drugje bo več oblačnosti, nastajale bodo krajevne plohe. Pihal bo jugozahodnik. Jutri bo deloma jasno, zlasti popoldne bodo krajevne plohe.

Gorski svet
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno in ponekod megleno, več sonca bo na Pohorju. Zlasti na zahodnem delu države in jugu bodo čez dan nastale krajevne plohe. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov pa -1 stopinja C.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, vrhovi bodo pogosto v oblakih. Pojavlajle se bodo krajevne plohe in posamezne nevihte, ki so možne tudi že v dopoldanskem času. Pihal bo rahel jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 21. maj:
21.5.1938
V zahodni in severni Sloveniji so zjutraj izmerili veliko, v nekaterih krajih celo rekordno 24 urno višino padavin v mesecu maju. V Mojstrani je padlo 132 milimetrov, v Revenovšah nad Idrijo 119 milimetrov, v Lučah 115 milimetrov, na Planini pod Golico 112 milimetrov ter v Zgornji Besnici nad Kranjem 78 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Albany | forum