Ponedeljek, 23. november 2020, 20:06
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.5.2013

Vremenska napoved - 1. maj 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > maj > 1. 5. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 1. maj 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.5.2013Popoldne bo delno jasno, nastajala bo kopasta oblačnost in v notranjosti Slovenije bodo možne posamezne plohe ali nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 30 stopinj Celzija.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, deloma plohami, ki se bodo na vzhodem delu države v glavnem začele pojavljati šele sredi popoldneva. Tam bo tudi kakšna nevihta. Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 14, čez dan bodo najvišje temperature pa od 16 do 22, na vzhodem delu države do 25 stopinj Celzija.

V petek in soboto se bo nadaljevalo spremenljivo vreme s krajevnimi plohami in nevihtami. Predvidoma bodo pogostejše v petek in v soboto popoldne. V petek bo ponekod pihal jugozahodni veter.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes dopoldne v glavnem jasno. Popoldne bodo zlasti na območju Alp in v hribovitem delu zahodne Hrvaške nastale krajevne plohe ali nevihte. Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, deloma plohami. Ohladilo se bo.

Gorski svet
Danes bo v začetku delno jasno z zmerno oblačnostjo. Popoldne bo rasla kopasta oblačnost, nastale bodo posamezne plohe ali nevihte. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 6 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno in vrhovi bodo pogosto v oblakih. Občasno bodo krajevne padavine, deloma plohe. Manj pogoste bodo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju. Pihal bo šibek, v visokogorju tudi zmeren veter v glavnem južne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 1. maj:
1.5.1976
Mesec maj se je začel z zelo hladnim jutrom, po nižinah v notranjosti je bila slana. V Babnem Polju se je ohladilo na minus 8,0 stopinj C, na Letališču Brnik so izmerili minus 4,7 stopinj C, v Kočevju minus 3,9 stopinj C, v Murski Soboti minus 3,8 stopinj C v in Ljubljani minus 1,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Moroni | flickr hike