Petek, 27. november 2020, 04:27
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
8.4.2013

Vremenska napoved - 8. april 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > april > 8. 4. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 8. april 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 8.4.2013Popoldne se bo na Gorenjskem, Koroškem in v osrednjem delu države nebo zjasnilo, hkrati pa bo od zahoda naraščala koprenasta oblačnost. V nekaterih predelih vzhodne Slovenije bo pihal jugovzhodni veter. Čez dan bodo najvišje temperature od 5 do 10, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.
Jutri bo v severovzhodni Sloveniji še delno jasno. Drugje bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo. Več padavin bo v hribih zahodne Slovenije. Pihal bo jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 1 do 5, na Primorskem približno 8, čez dan bodo najvišje temperature od 9 do 14 stopinj Celzija.

V noči iz torka na sredo bo deževalo, v sredo dopoldne bo dež ponehal. Čez dan se bo delno zjasilo, nastale bodo še krajevne plohe. V četrtek bo jasno, pihal bo jugozahodnik.


Sosednje pokrajine
Danes bo precej jasno. Popoldne se bo v krajih zahodno od nas nebo pooblačilo. Jutri bo vzhodno od Slovenije delno jasno, drugje bo pretežno oblačno, v alpskem svetu Furlanije in v Gorskem Kotarju bo deževalo.

Gorski svet
Danes bo precej jasno, v prvem delu dneva bo ponekod do približno 2200 m še oblačno ali megleno. Čez dan bo od zahoda naraščala koprenasta oblačnost. V začetku bo še pihal vzhodni do jugovzhodni veter, čez dan se bo obračal na jugozahodno smer. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -3, na 2500m -6 stopinj Celzija.
Jutri bo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju spremenljivo oblačno in v glavnem brez padavin. Drugje bo pretežno oblačno in ponekod megleno s padavinami. Meja sneženja bo med 1200 in 1400 metri. Več padavin bo v Julijskih Alpah in Notranjskih hribih. Pihal bo zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na 2500m -6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 8. april:
8.4.2003
V večjem delu Primorske so zabeležili najnižjo aprilsko temperaturo v zadnjih desetletjih. Na meteoroloških postajah v Godnjah na Krasu ter na Slapu pri Vipavi se je temperatura spustila na minus 6,5 stopinj C, v Biljah pri Novi Gorici so izmerili minus 5,3 stopinj C, na Letališču Portorož minus 4,2 stopinj C, medtem ko se je na višjeležečem Vojskem (1067 m) ohladilo do minus 9,5 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Bogskär | mountaineering