Torek, 1. december 2020, 04:03
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
4.4.2013

Vremenska napoved - 4. april 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > april > 4. 4. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 4. april 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 4.4.2013Danes bo zmerno do pretežno oblačno, ponekod občasno tudi delno jasno. Zvečer se bo povsod nebo pooblačilo, ponekod v zahodni in južni Sloveniji bo lahko rahlo rosilo ali deževalo. Čez dan bodo najvišje temperature od 8 do 14 stopinj Celzija.
Jutri se bo dež počasi razširil nad vso Slovenijo, zvečer pa bo dež oslabel. Meja sneženja bo na nadmorski višini med 800 in 1100 m. Na Primorskem bo zapihala rahla do zmerna burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 1 do 4, na Primorskem približno 7, čez dan bodo najvišje temperature od 3 do 8, na Primorskem približno 10 stopinj Celzija.

V soboto bodo občasno še krajevne padavine. Ob morju pa se bo čez dan lahko delno zjasnilo. V nedeljo bo na Primorskem delno jasno, drugje pretežno oblačno. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna burja.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah krajih bo tudi bolj oblačno, le ponekod občasno delno jasno. Jutri bo oblačno, padavine bodo čez dan zajele vse sosednje pokrajine. Po nižinah bo deževalo. Ob severnem delu Jadrana bo v začetku pihal jugo, čez dan pa bo v Tržaškem zalivu zapihala zmerna burja. Zvečer bodo padavine slabele.

Gorski svet
Danes bo v visokogorju v glavnem jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno in ponekod tudi megleno. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na 2500m -4 stopinje Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno s sneženjem. Pihal bo južni do jugozahodnik, popoldne pa bo v sredogorju začel pihati severni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na 2500m -5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 4. april:
4.4.1970
V precejšnjem delu Slovenije so izmerili najnižjo aprilsko temperaturo v zadnjih desetletjih. Temperatura se je v Babnem Polju spustila na minus 19,0 stopinj C, na Rovtarici na Pokljuki do minus 18,5 stopinj C, v Ratečah so izmerili minus 13,8 stopinj C, na Jezerskem minus 13,2 stopinj C, v Postojni minus 11,6 stopinj C in v Šmartnem pri Slovenj Gradcu minus 10,8 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Lukovo Šugarje | webcam site