Torek, 1. december 2020, 02:41
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
27.4.2013

Vremenska napoved - 27. april 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > april > 27. 4. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 27. april 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 27.4.2013Danes bo na vzhodnem delu države države delno jasno, drugje spremenljivo do pretežno oblačno. Zlasti v zahodnem delu države bodo občasno manjše krajevne padavine, ki se bodo popoldne okrepile in zvečer ter preko noči pojavljale tudi drugje. Vmes bodo lahko tudi nevihte in močnejši nalivi. Na Štajerskem in v Prekmurju bo verjetnost za padavine majhna. Pihal bo jugozahodnik, ob morju se bo prehodno okrepil jugo.
Jutri bo v severovzhodni Sloveniji delno jasno in v glavnem suho. Drugje bo spremenljivo oblačno, še se bodo pojavljale krajevne plohe, ki bodo popoldne manj pogoste. Največ oblačnosti in dežja bo v hribovitem svetu zahodne Slovenije. Pihal bo jugozahodnik.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 15, čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 21, na vzhodem delu države do 24 stopinj Celzija.

V ponedeljek in torek bo v glavnem jasno z nekaj koprenaste oblačnosti. Več oblačnega vremena bo v hribovitem svetu zahodne Slovenije, tam bodo občasno tudi plohe. Še bo pihal jugozahodni veter.


Sosednje pokrajine
Vzhodno od Slovenije bo delno jasno, drugje bo nestanovitno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami. Pihal bo jugozahodnik, ob Jadranu zmeren do močen jugo.

Gorski svet
Danes bo oblačno, ponekod tudi megleno. Padavine se bodo iznad območja Julijskih Alp širile proti vzhodu. Popoldne bodo vmes lahko tudi nevihte. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 2000 m. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno in občasno tudi megleno. Še se bodo pojavljale krajevne padavine, ki bodo popoldne slabele. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 2100 m. Pihal bo jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov pa približno 1 st. C.

Vremenski pojavi na dan 27. april:
27.4.1976
V severovzhodni Sloveniji in v nekaterih krajih drugje so zjutraj izmerili največjo aprilsko 24 urno višino padavin v zadnjih desetletjih. Na Jeruzalemu je padlo 93 milimetrov padavin, v Lendavi 83 milimetrov, na Ptuju 72 milimetrov, v Murski Soboti 68 milimetrov in v Gornji Radgoni 63 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Secretary Isl. | hike