Torek, 1. december 2020, 02:47
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
26.4.2013

Vremenska napoved - 26. april 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > april > 26. 4. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 26. april 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 26.4.2013Danes bo še razmeroma jasno, popoldne pa bo od zahoda oblačnost povečala. Krepil se bo jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 22 do 28 stopinj Celzija.
Preko noči se bo oblačnost na zahodnem delu države zgostila, občasno bo tam že rahlo deževalo.
Jutri bo na vzhodnem delu države države dopoldne še dokaj jasno, drugje pa spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami, ki se bodo popoldne in zvečer prehodno razširile tudi proti vzhodu. Vmes bo lahko tudi kakšna nevihta. Pihal bo jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 14, čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 21, na vzhodem delu države do 24 stopinj Celzija.

V nedeljo bo v zahodni Sloveniji pretežno oblačno s krajevnimi plohami. Več dežja bo v hribovitem svetu. Drugje bo delno jasno in v glavnem suho. Pihal bo jugozahodnik.
V ponedeljek bo dokaj jasno, še bo pihal jugozahodni veter.


Sosednje pokrajine
V začetku bo precej jasno, popoldne pa bo v krajih zahodno in južno od nas že več oblačnosti. Pihati bo začel jugozahodnik. Jutri bo vzhodno od Slovenije večji del dneva še razmeroma jasno, drugje bo nestanovitno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami. Pihal bo jugozahodnik, ob Jadranu jugo.

Gorski svet
Danes bo v začetku precej jasno, popoldne pa se bo od zahoda oblačilo. Zvečer bodo v predgorju Julijskih Alp možne manjše padavine. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov približno 6 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno, ponekod tudi megleno. Padavine se bodo iznad območja Julijskih Alp širile proti vzhodu. Popoldne bo lahko tudi grmelo. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 2200 m. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa 1 stopinja C.

Vremenski pojavi na dan 26. april:
26.4.1962
Zadnji dan zelo toplega in jasnega vremenskega obdobja. V Solkanu pri Novi Gorici se je ogrelo do 27,8 stopinj C, v Tolminu do 27,7 stopinj C, v Braniku na Krasu do 27,6 stopinj C, v Črnomlju do 27,5 stopinj C in v Dragonji v Istri do 26,8 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Paju | lana