Petek, 27. november 2020, 03:33
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
22.4.2013

Vremenska napoved - 22. april 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > april > 22. 4. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 22. april 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 22.4.2013Danes bo v glavnem oblačno, le na severovzhodu bo oblačnosti manj. Tam bo tudi v glavnem brez padavin ali pa bo dežja malo, drugje pa se bodo od jugovzhoda v pasovih pojavljale krajevne padavine. Vmes bodo tudi posamezne nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 18, v severovzhodnih krajh do 20 stopinj Celzija.
Preko noči bo občasno še deževalo, jutri zjutraj pa bodo padavine v glavnem ponehale, delno se bo nebo zjasnilo. Čez dan bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, pojavljale se bodo še kratkotrajne plohe. Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 10, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 22, v severozahodnih krajih približno 15 stopinj Celzija.

V sredo in četrtek bo precej jasno in topleje. Zlasti v sredo zjutraj bo ponekod po kotlinah megla.


Sosednje pokrajine
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. Krajevne padavine bodo pogostejše, vmes bodo tudi nevihte. Jutri bo nekoliko več sonca, vendar se bodo še pojavljale krajevne plohe, morda kakšna nevihta. V večjem delu Hrvaške in Madžarske pa bo jasno in suho.

Gorski svet
Danes zjutraj bo zlasti proti vzhodu še delno jasno, v Julijcih bo že več oblačnosti. Čez dan bo pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe. Pihal bo rahel do zmeren jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov pa približno -1 stopinje Celzija.
Jutri bo v glavnem oblačno, tudi megleno, z občasnimi padavinami, ki bodo popoldne pogostejše. Možne bodo posamezne nevihte. Pihal bo v glavnem zmeren veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 5, na višini 2500 metrov pa približno -1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 22. april:
22.4.1965
Po koncu sneženja so v nekaterih krajih zabeležili rekordno visoko aprilsko snežno odejo. V Bovcu so izmerili 33 centimetrov, na Kleniku nad Litijo 30 centimetrov, v Zgornji Ščavnici v Slovenskih goricah 22 centimetrov, v Radečah 14 centimetrov ter v Mirni na Dolenjskem 13 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Cecina | hike