Petek, 27. november 2020, 04:28
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.4.2013

Vremenska napoved - 2. april 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > april > 2. 4. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 2. april 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.4.2013Popoldne bo oblačno z občasnimi padavinami, tudi marsikje po nižinah v notranjosti bo rahlo snežilo. Več padavin bo na vzhodem delu Slovenije. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna burja. Temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem približno 10 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, zlasti v osrednji in vzhodni Sloveniji bo še rahlo deževalo ali snežilo, vendar količnisko padavin ne bo veliko. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 6, čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 9, na Primorskem približno 13 stopinj Celzija.

V četrtek bo zmerno do pretežno oblačno, vendar v glavnem brez padavin vreme. V noči iz četrtka na petek bo od zahoda ponovno pričelo deževati. V petek bo oblačno in deževno.


Sosednje pokrajine
Večinoma bo oblačno vreme. Padavine bodo danes zajele vse sosednje pokrajine. Ob morju in v Furlaniji bo deževalo, drugje pa tudi po nižinah občasno snežilo. Ob severnem delu Jadrana bo pihala burja.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s sneženjem. Pihal bo zmeren vzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura -3, na 2500m pa približno -6 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno, občasno tudi megleno, dopoldne bo še snežilo, popoldne pa bodo padavine v glavnem ponehale, snežilo bo še na Pohorju in ponekod v Savinsjkih Alpah. Pihal bo zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura -2, na 2500m pa približno -7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 2. april:
2.4.1952
Z močno ohladitvijo se je meja sneženja spustila do nižin, do jutra naslednjega dne je v veliko krajih zapadlo neobičajno veliko snega za mesec april. Na Mašunu pod Snežnikom (1017 m) so izmerili 55 centimetrov, v Podgradu pri Ilirski Bistrici in Novi vasi na Blokah 36 centimetrov, v Cerknici 30 centimetrov, v Ambrusu na Dolenjskem 26 centimetrov, v Črnomlju 21 centimetrov in v Ljubljani 20 centimetrov novega snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Odo-ri | monte