Torek, 1. december 2020, 04:17
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
19.4.2013

Vremenska napoved - 19. april 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > april > 19. 4. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 19. april 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 19.4.2013Popoldne bo v zahodni polovici države spremenljivo do pretežno oblačno, drugje pa v glavnem jasno. Zlasti v severozahodnih tzer ponekod v severnih in zahodnih krajih bodo nastajale krajevne plohe in posamezne nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 24, v severozahodnih krajih približno 15 stopinj Celzija.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Na Primorskem bo pihala rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 12, v krajih z burjo do 15, čez dan bodo najvišje temperature pa v glavnem od 17 do 22 stopinj Celzija.

V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno. Zlasti sredi dneva in popoldne se bodo pojavljale krajevne plohe.
V ponedeljek bo oblačno s pogostimi krajevnimi plohami.


Sosednje pokrajine
Danes bo na območju Alp spremenljivo do pretežno oblačno, nastajale bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Drugje bo še v glavnem jasno. Jutri bo zmerno do pretežno oblačno. Ponekod v krajih severno in zahodno od nas bodo občasno manjše krajevne padavine. Ob severnem delu Jadrana bo prehodno zapihala rahla burja.

Gorski svet
Danes spremenljivo do pretežno oblačno. Zlasti sredi dneva in popoldne bodo nastajale plohe in tudi kakšna nevihta. Pihal bo v glavnem šibak veter zlasti južne in jugovzhodne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa 3 stopinje Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno in brez omembe vrednih padavin. Baza oblačkov bo v glavnem nad vrhovi, nekaj pa bo tudi oblakov z nižjo bazo, zato bo lahko občasno ponekod tudi megleno. Pihal bo rahel do zmeren jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 19. april:
19.4.1949
Ob sončnem vremenu se je čez dan zelo močno ogrelo in popoldne je bilo v notranjosti države zelo toplo za sredino meseca aprila. V Ljubljani se je temperatura z jutranjih 3,7 stopinj C povzpela na 26,1 stopinj C, v Murski Soboti z 0,2 stopinj C na 26,7 stopinj C, v Novem mestu z 1,8 stopinj C na 27,2 stopinj C, v Celju z 0,4 stopinj C na 25,6 stopinj C in v Kranjski Gori s 5,8 stopinj C na 24,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Munda | photo bing