Torek, 1. december 2020, 05:40
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
18.4.2013

Vremenska napoved - 18. april 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > april > 18. 4. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 18. april 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 18.4.2013Popoldne bo precej jasno. Čez dan bodo najvišje temperature od 22 do 26 stopinj Celzija.
Jutri bo v južni polovici države dokaj jasno, drugje pa se bo oblačnost od severa povečala. Sredi dneva in popoldne bodo zlasti v severnih in severozahodnih krajih nastale krajevne plohe in posamezne nevihte. Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 13, čez dan bodo najvišje temperature pa v glavnem od 18 do 23 stopinj Celzija.

V soboto in nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno. Tu in tam bo možna kakšna kratkotrajna ploha. Nekoliko ohladilo se bo. Pihal bo vzhodni do severovzhodnik, na Primorskem rahla do zmerna burja.


Sosednje pokrajine
Danes bo povsod pretežno jasno in toplo. Jutri se bo oblačnost na območju Alp povečala, sredi dneva in popoldne bodo tam nastajale krajevne plohe in nevihte. Drugje bo še v glavnem jasno.

Gorski svet
Danes bo precej jasno. Pihal bo rahel pobočni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa 5 stopinj Celzija.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Sredi dneva in popoldne bodo nastajale plohe in tudi kakšna nevihta. Pihal bo v glavnem šibak veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 18. april:
18.4.1991
Močno sneženje zlasti v zahodni polovici Sloveniji je čez dan ponehalo. Na Planini pod Golico in na Vojskem nad Idrijo so zjutraj izmerili 54 centimetrov novega in skupnega snega, v Črnem Vrhu nad Idrijo in v Koprivni na Koroškem 45 centimetrov, v Logatcu 40 centimetrov in v Kranju ter Kočevju 25 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Mar del Sur | forum