Petek, 27. november 2020, 03:38
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.4.2013

Vremenska napoved - 11. april 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > april > 11. 4. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 11. april 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.4.2013Popoldne bo jasno, v zahodni in deloma v osrednjem delu države pa pretežno oblačno. V Posočju bo možna tudi kakšna kaplja. Pihati bo začel jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 18 stopinj Celzija.
Jutri bo na vzhodnem delu države v začetku še delno jasno, popoldne pa se bo nebo pooblačilo. Drugje bo oblačno, v zahodnih in ponekod v osrednjih krajih bo dopoldne občasno deževalo. Padavine se bodo proti večeru krepile in v noči iz petka na soboto zajele vso državo. Možne bodo tudi posamezne nevihte. Pihal bo jugozahodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature v glavnem od 6 do 12, čez dan bodo najvišje temperature pa od 13 do 18, v severozahodnih krajih približno 9 stopinj Celzija.

V soboto dopoldne bodo padavine od severa postopno ponehale, na Primorskem bo prehodno zapihala rahla burja. Čez dan bo jasno vreme z nekaj kopaste oblačnosti. V nedeljo bo v začetku precej jasno, čez dan bo nekoliko več kopaste oblačnosti.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem jasno, le v sosednjih krajih Italije in v zahodni Hrvaški bo nekoliko več oblačnosti. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Jutri se bodo v zahodni hrvaški in v sosednjih krajih Italije začele pojavljati padavine, ki se bodo popoldne počasi krepile. Tudi drugje bo postopno bolj oblačno vreme.

Gorski svet
Danes bo v zahodnih Julijcih oblačno in megleno, popoldne bodo možne manjše padavine. Drugje bo v začetku delno jasno, vendar se bodo po vrhovih zahodnih Karavank in Kamniško-Savinjskih Alp tudi začeli nabirati oblaki. Krepil se bo jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 4, na višini 2500 metrov pa 1 stopinja C.
Jutri bo oblačno in megleno, le na Pohorju in v vzhodnih Karavankah bo dopoldne še lahko nekaj jasnine. Občasno bodo padavine, meja sneženja se bo dvigala in bo med 1600 in 2000 m. Pihal bo zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 5, na višini 2500 metrov pa -1 stopinja C.

Vremenski pojavi na dan 11. april:
11.4.1969
Po hladnem jutru se je kljub le deloma sončnemu vremenu v nekaterih krajih segrelo za preko 20 stopinj C. V Babnem Polju se je po jutranji minimalni temperaturi minus 6,9 stopinj C čez dan segrelo do pomladanskih 19,5 stopinj C, v Kočevju z minus 2,6 stopinj C na 22,3 stopinj C, na Letališču Brnik z minus 3,9 stopinj C na 20,9 ° in Črnomlju z -0,4 stopinj C na 23,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Gimpo | video