Ponedeljek, 30. november 2020, 17:42
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
6.3.2013

Vremenska napoved - 6. marec 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > marec > 6. 3. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 6. marec 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 6.3.2013Danes in jutri bo pretežno oblačno. V zahodni, južni in osrednji Sloveniji bo občasno deževalo. Več padavin bo v višjih predelih zahodne Slovenije. Meja sneženja se bo danes dvignila do nadmorske višine približno 1300 m, jutri pa do približno 1500 m. Pihal bo jugozahodnik, ki bo najmočnejši v severovzhodni Sloveniji. Ob morju bo zvečer in preko noči pihal jugo.
Jutranje temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem približno 10, čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 12, na severovzhodu države, jutri pa tudi ob morju do 15 stopinj Celzija.

V petek bo pretežno oblačno, padavine bodo oslabele in popoldne tudi v glavnem ponehale. V soboto bo pretežno oblačno, zlasti v južni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo.


Sosednje pokrajine
Vzhodno od Slovenije bo danes in jutri deloma jasno, drugje pa bo oblačno z občasnim dežjem. Jugo ob Jadranu se bo danes okrepil, jutri čez dan pa ponehal. Drugje bo pihal jugozahodnik, ki bo jutri čez dan slabel.

Gorski svet
Danes bo oblačno, ponekod tudi megleno. Občasno bodo padavine, ki bodo močnejše v južnem delu Julijcev in vzdolž Javornikov. Meja sneženja se bo čez dan dvignila do nadmorske višine približno 1300 m. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov pa približno -3 stopinje Celzija.
Jutri bo oblačno, ponekod tudi megleno. Občasno bodo padavine, ki bodo močnejše v južnem delu Julijcev in vzdolž Javornikov. Meja sneženja se bo na nadmorski višini približno 1500 m. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 3, na višini 2500 metrov pa približno -2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 6. marec:
6.3.1962
Dolgotrajne intenzivne padavine na zahodnem delu države so končno oslabele, meja sneženja pa se je ob močni ohladitvi spustila do nižin. Največ padavin je v 48 urah do 7. ure zjutraj padlo na Livku nad Kobaridom, 333 milimetrov. V Lepeni so izmerili 304 milimetrov, v Kneških Ravnah pod Voglom 302 milimetrov, v Mrzli Rupi na Idrijskem 282 milimetrov, na Gomancah pod Snežnikom 182 milimetrov in v Kamniški Bistrici 181 milimetrov. Nasprotno v nekaterih krajih na severovzhodu Slovenije v tem času ni padla niti kaplja dežja!

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Ben Gardane | hike.uno