Ponedeljek, 30. november 2020, 17:43
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
4.3.2013

Vremenska napoved - 4. marec 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > marec > 4. 3. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 4. marec 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 4.3.2013Popoldne bo jasno. Na Primorskem bo pihala rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 7 do 10, na Primorskem do 15 stopinj Celzija.
Jutri bo dopoldne jasno, zjutraj bo po nekaterih kotlinah kratkotrajna megla. Popoldne se bo od zahoda navlekla koprenasta oblačnost, začel bo pihati jugozahodni veter. Zvečer in v noči iz torka na sredo se bo oblačnost postopno zgostila. Zjutraj bodo najnižje temperature v glavnem od -8 do -2, čez dan bodo najvišje temperature od 8 do 12, na Primorskem do 15 stopinj Celzija.

V sredo bo na vzhodem delu države še v glavnem jasno. Drugje bo oblačno, občasno bo rahlo deževalo, pogosteje v višjih predelih zahodne Slovenije. Pihal bo jugozahodni veter. V četrtek bo oblačno, zlasti v zahodni in osrednji Sloveniji bo občasno deževalo.


Sosednje pokrajine
Popoldne in jutri bo precej jasno. Jutro bo ponekod megleno. Burja ob Jadranu bo do večera ponehala. Jutri popoldne se bo v krajih zahodno od nas oblačnost postopno povečala.

Gorski svet
Danes bo jasno. Prevladovalo bopihal šibak vzhodnik, v visokogorju šibak severnik. Proti večeru se bo veter obračal v zahodno smer. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje C
Jutri bo dopoldne jasno, popoldne pa se bo od zahoda najprej začela pojavljati koprenasta oblačnost, proti večeru pa v Julijcih in zahodnih Karavankah tudi nekoliko gostejši oblaki. Pihal bo rahel jugozahodni veter, ki se bo popoldne nekoliko okrepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov pa približno -2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 4. marec:
4.3.1970
končalo se je izjemno obilno tridnevno sneženje v zahodnem delu Slovenije. Ob 7. uri zjutraj so največ novega snega, 125 centimetrov, izmerili pri Domu na Komnu. Drugje v Bohinju, Zgornjesavski dolini in na Bovškem je v enem dnevu padlo približno 100 centimetrov snega. V ostalih hribovitih predelih zahodne in južne Slovenije je v tem času zapadlo v glavnem 50minus 80 centimetrov novega snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Guernsey | abc hiker