Sobota, 28. november 2020, 00:37
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
31.3.2013

Vremenska napoved - 31. marec 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > marec > 31. 3. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 31. marec 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 31.3.2013Danes bo oblačno z občasnimi padavinami. Meja sneženja se bo spustila na približno 500 m nad morjem, ob močnejših padavinah pa bo lahko snežilo tudi ponekod po nižinah. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja, v nekaterih predelih vzhodne Slovenije pa dopoldne severnik. Temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem od 6 do 10 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, občasno bodo še rahle padavine, po nižinah v glavnem kot rahel dež. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do 3, ob morju do 7, čez dan bodo najvišje temperature od 2 do 6, na Primorskem do 11 stopinj Celzija.

V torek zjutraj se bodo padavine od juga znova okrepile in do večera v večjem delu države ponehale. Po nižinah v notranjosti Slovenije bo deloma deževalo, deloma snežilo. Na Primorskem bo zapihala zmerna burja.
V sredo bo pretežno oblačno, zlasti v vzhodni Sloveniji bodo dopoldne še manjše padavine. Ponekod se bo delno zjasnilo.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes oblačno s padavinami. Ponekod po nižinah Avstrije in v Gorskem Kotarju bo snežilo. Jutri bo pretežno oblačno, občasno bodo še manjše padavine.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, občasno bo snežilo. Pihal bo zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -3, na višini 2500 metrov -7 stopinj Celzija.
Jutri bo večji del dneva oblačno in megleno. Občasno bo še rahlo snežilo. V visokogorju bo pihal zmeren jugozahodni veter, nižje bo veter šibak, v glavnem jugovzhodnik. Temperatura na 1500m bo -4, na 2500m približno -9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 31. marec:
31.3.1975
Večdnevno obilno sneženje in deževje je prenehalo. V nekaterih krajih na zahodnem delu države je v petih dneh padlo preko 400 milimetrov padavin. Do 7. ure zjutraj 1. aprila so največ padavin, 419 milimetrov, izmerili v Ukancu v Bohinjski dolini. Podobna količina padavin je bila izmerjena še v Lepeni pod Krnom (418 milimetrov), pri Domu na Komni (417 milimetrov) in v Bovcu (404 milimetrov). Snežna odeja se je v nekaterih krajih v Julijskih Alpah odebelila za preko meter in pol.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Boughrara | hike.uno