Torek, 24. november 2020, 18:44
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
28.3.2013

Vremenska napoved - 28. marec 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > marec > 28. 3. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 28. marec 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 28.3.2013V začetku bo pretežno jasno, popoldne bo oblačnost od jugozahoda naraščala. V zahodnih krajih bo zvečer začelo deževati. Čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 8, na Primorskem do 11 stopinj Celzija.
Preko noči bodo padavine zajele vso državo. V severozahodni Sloveniji bo snežilo do dolin. Jutri čez dan bodo padavine oslabele in ponekod prehodno ponehale. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 4, na Primorskem približno 6, čez dan bodo najvišje temperature od 3 do 8, na Primorskem do 11 stopinj Celzija.

V soboto in nedeljo bo oblačno z občasnimi padavinami. V soboto bo po nižinah deževalo, v nedeljo pa se bo meja sneženja spuščala. Na Primorskem bo v nedeljo popoldne zapihala burja.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo pretežno jasno, v krajih zahodno in južno od nas pa pretežno oblačno. Tam bo proti večeru pričelo rahlo deževati. Jutri bo oblačno s padavinami, ki bodo čez dan zlasti v krajih severno in zahodno od nas prehodno ponehale.

Gorski svet
Danes bo oblačnost povečala. Že od jutra bo oblačno in megleno v zahodnih in južnih Julijcih in Notranjskih hribih, sredi dneva v Kamniško - Savinjskih Alpah in zahodnih Karavankah, proti večeru pa na Pohorju in v vzhodnih Karavankah. Popoldne bo na zahodnem delu države pričelo rahlo snežiti. Pihal bo rahel do zmeren zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov -6 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno s padavinami. Meja sneženja bo čez dan na nadmorski višini približno 1200 m. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 1, na višini 2500 metrov -4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 28. marec:
28.3.1951
Zlasti v severozahodni Sloveniji je obilno snežilo. Do naslednjega dne ob 7. uri zjutraj je v enem dnevu na meteorološki postaji Dom na Komni zapadlo približno 125 centimetrov, na Predelu približno 100 centimetrov in v Ratečah približno 75 centimetrov novega snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Lesbos | mangart hike