Torek, 1. december 2020, 09:32
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
27.3.2013

Vremenska napoved - 27. marec 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > marec > 27. 3. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 27. marec 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 27.3.2013Popoldne bo na Primorskem deloma jasno, delno pa se bo lahko nebo zjasnilo tudi drugje po Sloveniji. Čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 3, na Primorskem približno 10 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku precej jasno, ponekod po nižinah bo zjutraj megla ali nizka oblačnost. Čez dan se bo od zahoda počasi nebo pooblačilo. Zvečer bo v zahodni Sloveniji začelo deževati. Na severovzhodu države bo čez dan zapihal južni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od -4 do -9, ob morju približno 0, čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 9, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

V noči iz četrtka na petek bodo padavine zajele vso državo. V severozahodni Sloveniji bo snežilo. V petek čez dan bodo padavine v glavnem ponehale, še vedno pa bo pretežno oblačno.
V noči iz petka na soboto bo dež ponovno zajel vso državo, v soboto čez dan pa bo nekoliko oslabel.


Sosednje pokrajine
Ob Jadranu bo danes v glavnem jasno, delno pa se bo lahko nebo zjasnilo tudi drugje v sosednjih pokrajinah. Jutri bo zjutraj precej jasno, ponekod po nižinah bo zjutraj megla ali nizka oblačnost. Čez dan se bo v krajih zahodno in južno od nas nebo pooblačilo. Zvečer bo v krajih zahodno od nas začelo deževati.

Gorski svet
Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, v začetku ponekod tudi še pretežno oblačno. V sredogorju bo pihal rahel lokalni veter, v visokogorju pa šibak do zmeren zahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od -4 do -8, na višini 2500 metrov približno -11 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku precej jasno, čez dan se bo od zahoda oblačilo. Zvečer se bodo v Julijskih alpah začele pojavljati padavine. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 800 m. Pihal bo rahel do zmeren zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov -6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 27. marec:
27.3.1992
V nekaterih krajih v severovzhodni Sloveniji so zjutraj izmerili rekordno 24 urno količino padavin za mesec marec. Na Blagušu v Slovenskih goricah je padlo 38 milimetrov, v Lendavi 36 milimetrov in na Podgradju pri Ljutomeru 35 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Arkona | abc hiker