Ponedeljek, 23. november 2020, 20:14
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
26.3.2013

Vremenska napoved - 26. marec 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > marec > 26. 3. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 26. marec 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 26.3.2013Popoldne bo na Primorskem deloma jasno, drugje bo oblačno. Rahlo sneženje bo v glavnem ponehalo, najkasneje na vzhodnem delu države in severovzhodu države. Veter bo slabel. Temperature bodo od -2 do 1, na Primorskem do približno 7 stopinj Celzija.
Jutri bo na Primorskem jasno, drugje v začetku pretežno oblačno, popoldne se bo delno zjasnilo. Burja na Primorskem bo ponehala. Zjutraj bodo najnižje temperature od -7 do -3, na Primorskem približno 0, čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 3, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

V četrtek se bo oblačnost ponovno povečala, proti večeru bo v zahodnih krajih pričelo rahlo deževati. V noči iz četrtka na petek bo nekaj padavin prehodno tudi drugje.
V petek bo v glavnem oblačno, zlasti na zahodnem delu države bodo občasno rahle padavine. Topleje bo.


Sosednje pokrajine
Oblačno bo, rahlo sneženje bo od zahoda postopno ponehalo. Ob Jadranu se bo delno zjasnilo, burja bo slabela. Jutri čez dan se bo delno ranebo zjasnilo tudi drugje.

Gorski svet
Danes bo oblačno, tudi še megleno. Občasno rahlo sneženje bo čez dan v glavnem ponehalo. Večinoma zmeren severovzhodnik bo postopno slabel. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -8, na višini 2500 metrov pa približno -10 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku še v glavnem oblačno, čez dan bo oblačnost manj strnjena. Veter bo v glavnem šibek. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -7, na višini 2500 metrov pa -10 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 26. marec:
26.3.1990
Prenehalo je obilno deževati in snežiti. Največ padavin v enem dnevu, 91 milimetrov, so do 7. ure zjutraj izmerili v Javorjah nad Poljanami. Na Kredarici je do 7. ure zjutraj padlo 80 centimetrov, potem še 25 centimetrov novega snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Waterford | abc hiker