Sreda, 2. december 2020, 01:11
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.3.2013

Vremenska napoved - 25. marec 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > marec > 25. 3. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 25. marec 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.3.2013Danes bo oblačno. Občasno bo snežilo, le po nižinah Primorske bo v glavnem rahlo deževalo. Zelo hladno bo in vetrovno. Na Primorskem bo pihala močna burja, drugje pa vzhodni do severovzhodnik. Temperature bodo od -4 do -1, na Primorskem do 4 stopinje Celzija.
Jutri bo sneženje oslabelo in postopno ponehalo, najkasneje na vzhodnem delu države države. Tudi veter bo slabel. Na Primorskem se bo čez dan delno ranebo zjasnilo. Zjutraj bodo najnižje temperature od -3 do -7, na Primorskem malo nad 0, čez dan bodo najvišje temperature od -2 do 0, na Primorskem do 8 stopinj Celzija.

V sredo bo v začetku zmerno do pretežno oblačno, čez dan pa se bo v glavnem delno zjasnilo. Burja na Primorskem bo ponehala.
V četrtek se bo oblačnost ponovno povečala, proti večeru bo v zahodnih krajih pričelo rahlo deževati. Postopno bo nekoliko topleje.


Sosednje pokrajine
Danes bo oblačno, občasno bo snežilo, le v bližini morja bo deževalo. Zelo hladno bo, ob Jadranu bo pihala močna burja. Jutri bo sneženje slabelo in od zahoda postopno ponehalo. Tudi burja bo že nekoliko oslabela.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno z občasnim sneženjem. Pihal bo mrzel vzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -8, na višini 2500 metrov pa približno -7 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno, sneženje bo ponehalo. Tudi vzhodnik bo oslabel. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -6, na višini 2500 metrov pa -9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 25. marec:
25.3.1977
V veliko krajih na Primorskem so izmerili najvišjo marčevsko temperaturo od začetka meritev. V Novi Gorici je bilo poletnih 27,1 stopinj C, v Tolminu in Vipolžah 27,0 stopinj C, v Ajdovščini 26,7 stopinj C, v Komnu na Krasu 26,0 stopinj C ter v Čepovanu 22,4 stopinj C. V Ljubljani se je živo srebro dvignilo do 24,6 stopinj C, kar je največ v mesecu marcu od začetka meritev leta 1948 na sedanji lokaciji postaje.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | B'mouth | abc hiker