Sreda, 2. december 2020, 01:16
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
24.3.2013

Vremenska napoved - 24. marec 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > marec > 24. 3. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 24. marec 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 24.3.2013Danes bo oblačno. Na Primorskem bo deževalo, drugje pa tudi po nižinah rahlo snežilo. Pihal bo mrzel vzhodnik, na Primorskem se bo krepila burja. Temperature bodo le približno 0, na Primorskem od 4 do 7 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno. V večjem delu države bo snežilo, le po nižinah Primorske bo v glavnem deževalo. Zelo hladno bo in vetrovno. Na Primorskem bo pihala močna burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od -7 do -3, na Primorskem do 2, čez dan bodo najvišje temperature od -4 do -1, na Primorskem do 4 stopinje Celzija.

V torek bo sneženje postopno ponehalo, najkasneje na vzhodem delu Slovenije. Na Primorskem se bo delno zjasnilo, burja bo nekoliko oslabela.
V sredo bo brez padavin, veter se bo polegel.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo oblačno z rahlimi padavinami, ki se bodo jutri zlasti južno in vzhodno od nas prehodno nekoliko okrepile. V bližini morja bo deževalo, drugje pa snežilo. Hladno bo, ob Jadranu se bo krepila burja.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno z občasnim rahlim sneženjem. Okrepil se bo vzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -6, na višini 2500 metrov pa približno -7 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno z občasnim sneženjem, ki bo pogostejše v drugi polovici dneva. Pihal bo okrepljen severovzhodnik. Temperature bodo približno -7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 24. marec:
24.3.1977
Vreme je bilo neobičajno toplo vreme za mesec marec. V Radečah se je segrelo na 25,3 stopinj C, na Bizeljskem je bilo 25,1 stopinj C, v Celju in Lendavi pa 24,8 stopinj C.

24.3.1992
V hribovitem delu zahodne in severne Slovenije je močno deževalo ali snežilo. Od večera prejšnjega dne do konca tega dne je v nekaterih krajih padlo več kot 200 milimetrov padavin. V Bovcu je v 24-urnem intervalu padlo 214 milimetrov, na Jezerskem pa 155 milimetrov padavin. Sicer so največ padavin v 48 urah, 254 milimetrov, namerili v Kobaridu; v Ukancu in Lepeni je padlo 245 milimetrov, v Mrzli Rupi na Idrijskem 244 milimetrov in v Kamniški Bistrici 229 milimetrov. Na Kredarici je močno snežilo, v dveh dneh se je snežna odeja odebelila za 125 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Europa Isl | hike