Ponedeljek, 30. november 2020, 11:43
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
19.3.2013

Vremenska napoved - 19. marec 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > marec > 19. 3. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 19. marec 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 19.3.2013Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pojavljale se bodo kratkotrajne krajevne padavine, deloma plohe. Pihal bo jugozahodnik.
Čez dan bodo najvišje temperature od 7 do 13 stopinj Celzija.
Jutri se bo ponovno nebo pooblačilo, dopoldne bo deževalo zlasti v zahodnih, proti poldnevu in popoldne pa tudi ponekod v osrednjih in južnih krajih. Čez dan bo pihal jugozahodnik. V noči iz srede na četrtek se bodo padavine nekoliko okrepile in zajele vso državo. Meja sneženja se bo spustila na približno 800 metrov nadmorske višine. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do 4, v alpskih dolinah do -5, ob morju približno 6, čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 9, ob morju in na vzhodnem delu države do približno 14 stopinj Celzija.

V četrtek do jutra bodo padavine od severozahoda ponehale, čez dan se bo od zahoda jasnilo. Zapihal bo severnik, na Primorskem pa bo zjutraj prehodno pihala rahla burja. V petek bo precej jasno.


Sosednje pokrajine
Danes se bo delno zjasnilo, le v krajih južno od nas bodo dopoldne še padavine, jugo ob Jadranu bo oslabel. Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, predvem v Alpah bodo plohe. Jutri bo vzhodno od Slovenije še deloma jasno, drugje se bo znova nebo pooblačilo, v Furlaniji in v Gorskem Kotarju bo rahlo deževalo ali snežilo.

Gorski svet
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nekateri vrhovi in pobočja bodo občasno v megli. Možne bodo kratkotrajne snežne plohe. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov pa približno -9 stopinj Celzija.
Jutri zjutraj bo na Pohorju in ponekod v Savinjskih Alpah ter vzhodnih Karavankah še deloma jasno, drugje bo že oblačno, občasno tudi megleno. Popoldne bo oblačno, tudi megleno, zlasti v Julijcih in v snežniškem pogorju bo rahlo snežilo. Pihal bo zmeren jugozahodni veter. Na 1500 m bo približno -2, na 2500 pa -8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 19. marec:
19.3.1982
V višje ležečih predelih zahodne Slovenije so namerili precejšnjo količino novega snega. Na Predelu je v enem dnevu zapadlo 65 centimetrov, na Mrzlem Studencu na Pokljuki 57 centimetrov, v Davči nad Železniki 50 centimetrov in v Breginju 45 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | West Neebish Island, MI | waterfall bing