Ponedeljek, 23. november 2020, 20:31
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
13.3.2013

Vremenska napoved - 13. marec 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > marec > 13. 3. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 13. marec 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 13.3.2013Danes bo v glavnem oblačno, občasno bo deževalo. V južni Sloveniji lahko tudi zagrmi. Meja sneženja bo med 900 in 1200 metri. Ob morju bo pihal jugo. Čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 9, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.
Preko noči bo oblačno s padavinami, hladilo se bo, meja sneženja se bo do jutra marsikje spustila do nižin. Pihati bo začel severni do severovzhodnik, na Primorskem zmerna do močna burja.
Jutri dopoldne bo po nižinah v notranjosti Slovenije občasno snežilo, popoldne pa bodo padavine ponehale, najpozneje v jugovzhodni Sloveniji. Še bo pihal okrepljen severnik, na Primorskem zmerna do močna burja.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do 2, na Primorskem približno 6, čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 6, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

V petek se bo od zahoda delno zjasnilo. Pihal bo okrepljen severnik, ki bo čez dan slabel. Tudi burja na Primorskem bo slabela. V soboto bo precej jasno in zjutraj mrzlo.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes oblačno, padavine se bodo popoldne razširile na vse sosednje pokrajine. V Istri in Kvarnerju bodo tudi nevihte. Ob severnem delu Jadrana bo pihal jugo. Jutri bo v glavnem oblačno, v notranjosti Hrvaške bo snežilo.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s padavinami. Meja sneženja bo na nadmorski višini med 900 in 1200 metri. Pihal bo rahel jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov približno -7 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno, dopoldne bo snežilo, popoldne bo v glavnem brez padavin. Pihal bo okrepljen severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura -6, na višini 2500 metrov približno -12 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 13. marec:
13.3.1958
Jutro je bilo zelo mrzlo, večji del Slovenije je prekrivala debela snežna odeja. Najhladneje je bilo v Babnem Polju z minus 30,6 stopinj C, v Novi vasi na Blokah so izmerili minus 29,0 stopinj C, na Rudnem polju na Pokljuki minus 28,6 stopinj C, v Postojni minus 24,4 stopinj C in v Tolminu minus 15,9 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Niulakita | photo bing