Torek, 24. november 2020, 19:23
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.3.2013

Vremenska napoved - 11. marec 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > marec > 11. 3. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 11. marec 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.3.2013Popoldne bo deloma jasno s spremenljivo oblačnostjo. Zlasti v hribovitem svetu zahodne in južne Slovenije bodo nastajale plohe. Čez dan bodo najvišje temperature od 8 do 14 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem oblačno, občasno bo deževalo. Več dežja bo v zahodni in južni Sloveniji. Meja sneženja bo med 900 in 1200 m nad morjem. Zjutraj bodo najnižje temperature od 1 do 6, ob morju do 8, čez dan bodo najvišje temperature od 5 do 9, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

V sredo bo oblačno. Zlasti v zahodnih, južnih in osrednjih krajih bo občasno deževalo. Meja sneženja bo na približno 1000 m nadmorske višine. Ponekod bo pihal jugozahodnik, ob morju jugo. Popoldne in v noči iz srede na četrtek se bodo padavine razširile nad vso Slovenijo. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo spuščala. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna burja. V četrtek bo oblačno s padavinami, ki bodo popoldne v glavnem ponehale. Ponekod v notranjosti Slovenije bo lahko snežilo do nižin.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo zlasti v krajih severno in zahodno od nas delno ranebo zjasnilo, v sosednjih krajih Hrvaške pa bo še pretežno oblačno. Zlasti v krajih zahodno in južno od nas bodo nastajale plohe. Jutri bo oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo najmočnejše v Gorskem Kotarju in v alpskem delu Furlanije.

Gorski svet
Danes bo v začetku pretežno jasno, čez dan pa spremenljivo oblačno, možna bo kakšna snežna ploha. Pihal bo rahel veter spremenljive, dopoldne v glavnem severovzhodne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov pa približno -5 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno in ponekod megleno z občasnimi padavinami. Meja sneženja bo v Julijskih Alpah na približno 1100 m, v Kamniško-Savinjskih Alpah pa na 900 m nad morjem. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov pa približno -6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 11. marec:
11.3.1914
Že drugi dan zapored obilne padavine, meja sneženja se je spustila do nižin. Zjutraj naslednjega dne so v Kranjski Gori in Bohinjski Bistrici izmerili 135 milimetrov, v Kranju 103 milimetrov, v Postojni 95 milimetrov in Ljubljani 72 milimetrov padavin v preteklih 48 urah.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Grense Jakobselv | redirect