Ponedeljek, 30. november 2020, 11:29
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.3.2013

Vremenska napoved - 1. marec 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > marec > 1. 3. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 1. marec 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.3.2013Danes bo precej jasno, na Primorskem in Notranjskem pa zmerno oblačno. Megla bo najdlje vztrajala v Pomurju. Čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 12 stopinj Celzija.
Jutri bo jasno, nižine večjega dela osrednje in vzhodne Slovenije bo zlasti v prvem delu dneva pokrivala nizka oblačnost. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od -5 do 0, na Primorskem približno 4, čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 8, na Primorskem do 11 stopinj Celzija.

V nedeljo in ponedeljek bo jasno, jutro bo hladno in ponekod megleno.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes večinoma jasno vreme. Nekaj več oblačnosti bo v alpskem predgorju Furlanije - Julijske krajine in v Gorskem Kotarju. Po nižinah bo v prvem delu dneva megla ali nizka oblačnost. Jutri bo jasno, dopoldne v krajih jugovzhodno od nas pretežno oblačno. Ob severnem delu Jadrana bo pihala burja.

Gorski svet
Danes bo precej jasno, le v zahodnem in južnem predgorju Julijskih Alp bo zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo rahel zahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje Celzija.
Jutri bo precej jasno, zjutaj in dopoldne pa bo marsikje v sredogorju do približno 1500 metrov nadmorske višine oblačno ali megleno. Pihal bo rahel do zmeren vzhodni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na višini 2500 metrov pa približno -6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 1. marec:
1.3.1963
Na številnih meteoroloških postajah je bila izmerjena najnižja marčevska temperatura. V Babnem Polju se je ohladilo na minus 31,1 stopinj C, v Kočevju so izmerili minus 26,4 stopinj C, v Staršah pri Mariboru minus 25,6 stopinj C, v Vogljah na Gorenjskem minus 24,2 stopinj C, v Novem mestu minus 22,7 stopinj C in v Ljubljani minus 18,1 stopinj C.

1.3.2005
Jutro je bilo neobičajno mrzlo za mesec marec. V Ratečah so izmerili minus 24,3 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu minus 23,1 stopinj C, v Kočevju minus 21,6 stopinj C in v Biljah pri Novi Gorici minus 11,5 stopinj C. Najhladneje je bilo v Babnem Polju, kjer se je ohladilo na minus 30,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Niue Island | webcams bing