Torek, 7. julij 2020, 08:17
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.2.2013

Vremenska napoved - 9. februar 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 9. februar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.2.2013Danes in v začetku jutri bo pretežno oblačno, ponekod v notranjosti Slovenije bo občasno rahlo snežilo. Jutri popoldne se bo delno zjasnilo.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do -8, v alpskih dolinah do -13, čez dan bodo najvišje temperature od -3 do 2, na Primorskem do približno 6 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo v začetku še delno jasno. Jutro bo mrzlo, zjutraj in del dopoldneva bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. Čez dan se bo od zahoda nebo pooblačilo. V zahodni in deloma osrednji Sloveniji se bodo popoldne že pojavljale padavine, v notranjosti Slovenije kot rahel sneg. Ob morju bo pihal jugo.
V torek bo oblačno, padavine se bodo okrepile in zajele vso državo. V notranjosti države bo snežilo.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo pretežno oblačno, v krajih vzhodno in severno od nas bo občasno rahlo snežilo. V krajih zahodno od nas pa bo dopoldne še delno jasno, drugje bo Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla do zmerna burja. Jutri bo v krajih zahodno od nas in ob severnem delu Jadrana delno jasno, burja bo ponehala. Drugje bo dopoldne pretežno oblačno, občasno bo v nekaterih krajih še rahlo snežilo. Popoldne pa se bo delno zjasnilo.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in lahko tudi megleno. Občasno bo v nekaterih krajih rahlo snežilo. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura -10, na 2500 približno -17 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, občasno bo v nekaterih krajih še lahko rahlo snežilo. Popoldne se bo od zahoda delno zjasnilo. Pihal bo rahel severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura -10, na 2500 približno -18 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. februar:
9.2.1986
V notranjosti Slovenije je snežilo, najmočneje na območju Vzhodnih Karavank, Kozjaka in Pohorja. Do jutra naslednjega dne je v enem dnevu v Podlipju na Kozjaku zapadlo 90 centimetrov, v Podpeci na Koroškem 75 centimetrov, v Gradišču pri Slovenj Gradcu 73 centimetrov, na Kozjem Vrhu v Dravski dolini 70 centimetrov in na Ravnah na Koroškem 51 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Kunta Kinteh Island | pericnik