Torek, 7. julij 2020, 08:21
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.2.2013

Vremenska napoved - 3. februar 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 3. februar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.2.2013Popoldne se bo delno zjasnilo, veter bo oslabel. Čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 5, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.
Jutri bo na Primorskem delno jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno, na severnem delu države bo naletaval sneg. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do -8, na planotah Notranjske in v alpskih dolinah do -11, čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 6, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

V torek zjutraj bo delno jasno, čez dan pa se bo nebo pooblačilo. V noči iz torka na sredo in v sredo bo spremenljivo oblačno z občasnimi padavinami, tudi ponekod po nižinah kot sneg.


Sosednje pokrajine
V krajih zahodno in severno od nas se bo delno zjasnilo, drugje bo v glavnem oblačno. Dopoldne bodo na Hrvaškem še padavine, v notranjosti v glavnem kot sneg. Ob severnem delu Jadrana bo pihala zmerna do močna burja. Jutri bo v krajih severno od nas oblačno, v Alpah bo občasno rahlo snežilo, drugje bo delno jasno.

Gorski svet
Danes čez dan se bo od zahoda ranebo zjasnilo. Pihal bo zmeren, dopoldne zlasti pod Karavankami okrepljen severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura čez dan približno -6, na višini 2500 metrov -13 stopinj Celzija.
Jutri dopoldne bo v Julijcih delno jasno, drugje pretežno oblačno, ponekod lahko tudi rahlo sneži. Popoldne bo delno jasno. Pihal bo zmeren zahodni in severozahodnik. Na 1500 m bo -3, na 2500 pa približno -7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. februar:
3.2.1929
Zjutraj je bilo v veliko krajih v notranjosti Slovenije izjemno mrzlo. V Kranju je minimalni termometer pokazal minus 26,0 stopinj C, v Gornjem Lenartu se je nočno padanje temperature ustavilo pri minus 25,8 stopinj C, na Bledu so namerili minus 24,4 stopinj C in v Ljubljani minus 22,4 stopinj C. Ob 7. uri zjutraj so v Dolenjem Medvedjem selu pri Trebnjem izmerili izjemno nizkih minus 33,1 stopinj C, v Kamniku je bilo minus 27,0 stopinj C in v Laškem minus 26,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Monte Hermoso | pot