Torek, 7. julij 2020, 08:47
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
28.2.2013

Vremenska napoved - 28. februar 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 28. februar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 28.2.2013Danes bo na Primorskem jasno. Pihala bo rahla burja, ki bo čez dan postopno ponehala. Drugje bo oblačno, popoldne se bo v nekaterih predelih severne Slovenije delno zjasnilo. Čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 8, na Primorskem do 14 stopinj Celzija.
Jutri bo precej jasno, le na Primorskem zmerno oblačno. Ponekod po nižinah bo v prvem delu dneva megla ali nizka oblačnost, ki se lahko na severovzhodu države zadrži večji del dneva. Zjutraj bodo najnižje temperature od -3 do 1, v alpskih dolinah do -6, čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 12 stopinj Celzija.

V noči iz petka na soboto se bo v notranjosti Slovenije prehodno nebo pooblačilo. V soboto čez dan bo jasno, le na jugovzhodu bo še več oblačnosti. Na Primorskem bo zapihala rahla do zmerna burja. V nedeljo bo jasno, jutro bo hladno in ponekod megleno.


Sosednje pokrajine
Danes bo ob Jadranu in v sosednjih krajih severne Italije precej jasno. Drugje bo v začetku v glavnem oblačno, popoldne pa se bo zlasti v krajih severno in vzhodno od nas delno ranebo zjasnilo. Jutri bo v glavnem jasno. Po nižinah bo v prvem delu dneva megla ali nizka oblačnost, ki se lahko pojavi tudi ob Jadranu.

Gorski svet
Danes bo v začetku pretežno oblačno in ponekod megleno. Sredi dneva se bo vrh oblačnosti spuščal. Ponekod v visokogorju bo posijalo sonce, v sredogorju pa se bo delno ranebo zjasnilo šele popoldne. Pihal bo rahel veter jugovzhodne do južne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov pa približno -6 stopinj Celzija.
Jutri bo precej jasno, le v zahodnem in južnem predgorju Julijskih Alp bo zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo rahel zahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 28. februar:
28.2.1975
Po hladnem jutru se je ob sončnem vremenu čez dan močno ogrelo. V Ambrusu na Dolenjskem se je od jutranjih minus 11,4 stopinj C segrelo do 12,5 stopinj C, v Celju od minus 9,8 stopinj C do 14,0 stopinj C, na Letališču Brnik od minus 10,6 stopinj C do 13,1 stopinj C, v Ilirski Bistrici od minus 9,2 stopinj C do 11,6 stopinj C ter na Lipah na Barju od minus 9,7 stopinj C do 11,8 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Lerici | waterfall bing