Torek, 7. julij 2020, 09:10
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.2.2013

Vremenska napoved - 25. februar 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 25. februar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.2.2013Popoldne bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem do 11 stopinj Celzija.
Preko noči bo v začetku precej jasno in po nekaterih nižinah megleno, potem pa bo oblačnost od vzhoda naraščala. Ponekod bo zapihal severni do severovzhodnik, na Primorskem rahla burja. Zjutraj se bodo začele rahle padavine pojavljati v vzhodni in osrednji Sloveniji, pozneje tudi drugje. Po nižinah bo deloma deževalo deloma snežilo. Zjutraj bodo najnižje temperature od -4 do 1, v alpskih dolinah do -7, čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 4, na Primorskem do 9 stopinj Celzija.

V noči iz torka na sredo bo oblačno s padavinami, po nižinah v notranjosti bo v glavnem snežilo, na Primorskem in v severovzhodnih krajih pa deževalo. V sredo bo oblačno, padavine bodo čez dan ponehale. Na Primorskem bo pihala rahla burja. V četrtek bo brez padavin.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes zmerno do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Jutri bo v krajih zahodo od nas in ob Jadranu delno jasno in suho, drugje bodo občasno padavine, po nižinah Hrvaške in na Madžarskem kot dež.

Gorski svet
Danes bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, zjutraj ponekod še pretežno oblačno ali megleno. Pihal bo rahel jugozahodni veter, v visokogorju pa šibak do zmeren južni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura -3, na višini 2500 metrov pa približno -10 stopinj Celzija.
Jutri bo zjutraj pretežno jasno, dopoldne bo oblačnost od vzhoda naraščala. Do popoldneva bo dokaj jasno ostalo v zahodnih Julijcih. Na Pohorju bo že dopoldne pričelo rahlo snežiti, popoldne in proti večeru tudi drugje. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura -2, na višini 2500 metrov pa približno -8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 25. februar:
25.2.1990
Zadnji v nizu pomladno toplih dni, predvsem v notranjosti Slovenije je bilo za mesec februar izjemno, v nekaterih krajih rekordno toplo. V Metliki se ogrelo do 22,0 stopinj C, v Mariboru so izmerili 21,5 stopinj C, v Novem mestu 21,2 stopinj C, v Rogaški Slatini 20,5 stopinj C, na Letališču Brnik in v Kočevju 19,0 stopinj C ter v Ratečah 17,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Pohang | panorama