Torek, 14. julij 2020, 10:38
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
23.2.2013

Vremenska napoved - 23. februar 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 23. februar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 23.2.2013Popoldne se bo od juga postopno povsod nebo pooblačilo. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od -1 do 2, na Primorskem do približno 7 stopinj Celzija.
Zvečer in preko noči bo močnejše sneženje ponovno zajelo večji del Slovenije, ob morju in na Goriškem pa bo deževalo. Burja na Primorskem se bo prehodno okrepila.
Jutri bo oblačno. Zlasti v zahodni in osrednji Sloveniji bodo občasno še padavine. Po nižinah Primorske bo deževalo, tudi v vzhodni Sloveniji bo sneg ponekod prehajal v dež. Burja bo ponehala. Zjutraj bodo najnižje temperature od -4 do 0, na Primorskem do približno 3, čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 3, na Primorskem do 9 stopinj Celzija.

V ponedeljek in torek bo jasno z občasno zmerno oblačnostjo. V torek bo ponovno zapihala rahla burja.


Sosednje pokrajine
Danes bo v krajih zahodno od nas v začetku še jasno, nebo zjasnilo se bo tudi ponekod v krajih severno od nas. Popoldne se bo od jugozahoda nebo pooblačilo, zvečer in preko noči bo sneženje ponovno zajelo vse sosednje pokrajine. Ob Jadranu bo deževalo, burja se bo okrepila. Jutri bo v glavnem oblačno. Vzhodno od Slovenije bo v glavnem brez padavin, drugje bodo občasno še padavine.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in občasno megleno, zlasti dopoldne pa se bo lahko ponekod prehodno tudi nebo zjasnilo. V visokogorju bo pihal zmeren južni do jugozahodnik, v sredogorju pa šibak jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura -5, na višini 2500 metrov pa približno -10 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno. Občasno bo še snežilo, najmočneje in najpogosteje na območju Julijskih Alp. Pihal bo rahel do zmeren jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura -3, na višini 2500 metrov pa približno -8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 23. februar:
23.2.1982
V nekaterih krajih v višjih legah je bilo jutro zelo mrzlo. V Novi vasi na Blokah se je v pretekli noči ohladilo do minus 25,2 stopinj C, na Rakitni pod Krimom so izmerili minus 23,5 stopinj C, v Mašunu pod Snežnikom minus 19,2 stopinj C in v Ratečah minus 19,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Tabarka | hütte