Torek, 7. julij 2020, 07:28
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
21.2.2013

Vremenska napoved - 21. februar 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 21. februar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 21.2.2013Danes bo oblačno. Občasno bo ponekod rahlo snežilo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature malo pod 0, na Primorskem približno 3 stopinje Celzija.
Sneženje se bo preko noči nekoliko okrepilo, prav tako tudi burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do -6 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno, na Primorskem bo v glavnem brez padavin, drugje bo občasno še rahlo snežilo. Pihala bo zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od -5 do 0, na Primorskem do 4 stopinje Celzija.

V noči iz petka na soboto se bo sneženje znova okrepilo. V soboto se bo na zahodnem delu države prehodno delno zjasnilo, drugje bo oblačno in v glavnem brez padavin. V noči iz sobote na nedeljo bo sneženje zajelo večji del Slovenije, le na Primorskem bo deževalo, pihala bo zmerna burja. V nedeljo bodo padavine oslabele.


Sosednje pokrajine
Pretežno oblačno bo. Občasne padavine se bodo pojavljale v večini sosednjih pokrajin, tudi ob morju bo občasno snežilo. Ob severnem delu Jadrana bi pihala zmerna, pod Velebitom močna burja.

Gorski svet
Danes bo oblačno in tudi megleno, čez dan bo občasno rahlo snežilo. V visokogorju bo pihal rahel zahodni do severozahodnik, v sredogorju pa šibak vzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura -6, na višini 2500 metrov pa približno -13 stopinj Celzija. Popoldne pa se bo še ohladilo.
Jutri bo oblačno in megleno, občasno bo snežilo. V visokogorju bo pihal rahel južni do jugozahodnik, v sredogorju pa šibak do zmeren vzhodni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura -11, na višini 2500 metrov pa približno -13 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 21. februar:
21.2.1977
Padavine, ki so se začele pojavljati dan prej, so se okrepile; obilno je deževalo in snežilo zlasti v višje ležečih predelih zahodne in severne Slovenije. Do jutra naslednjega dne je v enem dnevu v Podbrdu v dolini Bače padlo 152 milimetrov, v Kobaridu 150 milimetrov, v Kamniški Bistrici 117 milimetrov, v Bohinjski Bistrici 114 milimetrov in na Hrušici nad Postojno 100 milimetrov padavin. V visokogorju se je prej zelo debela snežna odeja še odebelila, na Kredarici so namerili 5 metrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Mompiche | gora