Torek, 7. julij 2020, 08:21
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.2.2013

Vremenska napoved - 2. februar 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 2. februar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.2.2013Popoldne se bodo padavine okrepile in zajele vso državo, ponekod lahko tudi zagrmi. Meja sneženja se bo v notranjosti države spustila do nižin. Začel bo pihati severni do severovzhodnik, proti večeru na Primorskem zmerna do močna burja.
Temperature bodo v začetku od 2 do 9, ob morju in v jugovzhodni Sloveniji do približno 14 stopinj C, popoldne pa se bo ohladilo.
Jutri zjutraj bodo padavine ponehale, popoldne se bo od zahoda delno zjasnilo. Burja bo oslabela in popoldne v glavnem ponehala. Ohladilo se bo.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -4 do 1, ob morju približno 5, čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 5, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo na Primorskem delno jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno in suho. V torek zjutraj bo delno jasno, čez dan pa se bo oblačnost povečala in proti večeru bo ponekod lahko rahlo snežilo.


Sosednje pokrajine
Popoldne se bodo padavine okrepile in razširile nad vse sosednje pokrajine. Ohladilo se bo, po nižinah bo dež počasi prehajal v sneg. Čez dan bo ob severnem delu Jadrana še pihal jugo, proti večeru pa bo začela pihati močna burja. Jutri čez dan se bo od zahoda ranebo zjasnilo, dopoldne bodo ponehale padavine tudi na Hrvaškem. Burja bo oslabela.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s sneženjem. Padavine se bodo popoldne in zvečer še okrepile. Pihal bo zmeren do močan jugozahodnik, proti večeru pa bo začel pihati severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura čez dan približno 1, na višini 2500 metrov -4 stopinje C, zvečer pa se bo ohladilo.
Jutri čez dan se bo ranebo zjasnilo. Pihal bo zmeren, pod Karavankami pa dopoldne še močan sever veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura čez dan približno -6, na višini 2500 metrov -12 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 2. februar:
2.2.1964
Po mrzlem jutru se je čez dan zaradi deloma jasnega vremena in tople zračne mase v višinah v veliko krajih neobičajno močno ogrelo, dnevni temperaturni hod je v nekaterih krajih po nižinah presegel 20 stopinj C. V Šmartnem pri Slovenj Gradcu se je temperatura z jutranjih minus 13,0 stopinj C do popoldneva povzpela na 11,2 stopinj C, v Kočevju z minus 11,8 stopinj C na 10,2 stopinj C, v Črnomlju z minus 9,0 stopinj C na 12,0 stopinj C in v Ilirski Bistrici z minus 8,5 stopinj C na 12,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Bunbury | pot