Torek, 14. julij 2020, 13:08
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
19.2.2013

Vremenska napoved - 19. februar 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 19. februar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 19.2.2013Popoldne bo deloma jasno, oblačnost bo od severa naraščala. Na jugovzhodu bo vztrajala nizka oblačnost.
Jutri bo pretežno oblačno, čez dan bo ponekod rahlo snežilo, na Primorskem pa rahlo deževalo. Zvečer bo na Primorskem začela pihati burja.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do -6, v alpskih dolinah do -10, ob morju približno 0, čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 5, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

V četrtek in petek bo oblačno, občasno bo rahlo snežilo. Rahlo snežilo bo lahko tudi na Primorskem, tam bo še pihala burja.


Sosednje pokrajine
Danes se bo prehodno delno zjasnilo, le v krajih severno od nas se bo popoldne ponovno nebo pooblačilo. Jutri bo pretežno oblačno. Na Madžarskem bo suho, drugje pa bo naletaval sneg, ob morju pa bo rahlo deževalo.

Gorski svet
Danes bo delno jasno, popoldne pa bo oblačnost ponovno naraščala. Pihal bo rahel zahodni, v visokogorju severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura -5, na višini 2500 metrov pa približno -9 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno, občasno bo snežilo. Pihal bo rahel vzhodni, v visokogorju severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura -4, na višini 2500 metrov pa približno -12 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 19. februar:
19.2.1958
Do jutra je v preteklih 24 urah v nekaterih krajih v južnem delu Slovenije zapadlo neobičajno veliko snega. V Novih selih pri Kočevju so namerili 68 centimetrov, v Slivju v Brkinih 60 centimetrov, v Osilnici 59 centimetrov in v Črnomlju 41 centimetrov novega snega.

19.2.1996
Čez dan je v večjem delu države zmerno do močno deževalo, v višjih legah pa snežilo. Zvečer se je ohladilo in meja sneženja se je v nekaterih krajih spustila do nižin. V nekaterih krajih v severni polovici Slovenije so bile padavine zelo obilne. V Gornjem Gradu je do jutra naslednjega dne v enem dnevu padlo 110 milimetrov, v Kamniški Bistrici 105 milimetrov, v Mrzli Rupi nad Idrijo 101 milimetrov, v Lučah v Savinjski dolini 93 milimetrov, v Kranju 77 milimetrov in v Šmartnem pri Slovenj Gradcu 63 milimetrov padavin.V višjih legah severne Slovenije je do jutra naslednjega dne zapadlo zelo veliko snega; na Strojni na Koroškem 95 centimetrov, na Kredarici 90 centimetrov, v Zgornjem Razborju v Vzhodnih Karavankah 78 centimetrov, v Ratečah 76 centimetrov, na Gorjušah v Bohinju in v Podlipju na Kozjaku 66 centimetrov ter na prelazu Črnivec nad Kamnikom 63 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Samana | detail bing