Torek, 7. julij 2020, 08:47
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
18.2.2013

Vremenska napoved - 18. februar 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 18. februar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 18.2.2013Popoldne bo v glavnem oblačno, rahlo sneženje bo postopno povsod ponehalo. Le na Primorskem bo jasno, pihala bo rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 5, na Primorskem približno 10 stopinj Celzija.
Preko noči se bo postopno nebo zjasnilo, po nižinah bo nastala megla ali nizka oblačnost. Burja bo ponehala.
Jutri bo deloma jasno, popoldne pa bo oblačnost od severa ponovno naraščala. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do -6, v alpskih dolinah do -10, čez dan bodo najvišje temperature pa podobne kot danes.

V sredo in četrtek bo večinoma oblačno vreme. Po nižinah Primorske bo v sredo občasno rahlo deževalo, drugje pa rahlo snežilo. V sredo zvečer bo na Primorskem začela pihati burja, v četrtek bo tudi tam lahko rahlo snežilo.


Sosednje pokrajine
V krajih zahodno od nas in ob Jadranu bo delno jasno, drugje bo v začetku pretežno oblačno. Rahlo sneženje na severnem delu države Hrvaške bo ponehalo. Ob Jadranu bo pihala rahla burja, ki bo preko noči ponehala. Jutri se bo prehodno delno zjasnilo, le v krajih severno od nas se bo popoldne ponovno nebo pooblačilo.

Gorski svet
Danes bo oblačno in ponekod tudi megleno. Občasno bo lahko naletaval sneg. Proti večeru se bo od severa delno zjasnilo. Pihal bo rahel vzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura -6, na višini 2500 metrov pa približno -12 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno, popoldne pa bo oblačnost ponovno naraščala. Pihal bo rahel jugozahodni, v visokogorju severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura -3, na višini 2500 metrov pa približno -9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 18. februar:
18.2.1950
Predvsem na Vipavskem in Krasu je bilo popoldne izjemno toplo. V Ajdovščini se je ogrelo do 24,0 stopinj C, na Kozini so namerili 22,0 stopinj C, v Podkraju nad Vipavo pa 19,8 stopinj C.

18.2.1953
Po mrzli noči se je čez dan ob deloma sončnem vremenu v nekaterih krajih zelo močno ogrelo. V Babnem Polju se je z nočnih minus 22,5 stopinj C temperatura do popoldneva povzpela do 5,2 stopinj C, v Kočevju z minus 20,7 stopinj C na 4,0 stopinj C, v Kranjski Gori z minus 15,0 stopinj C na 9,6 stopinj C in na Zgornjem Jezerskem z minus 15,9 stopinj C na 8,7 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Edderfugle | mountaineering