Torek, 7. julij 2020, 07:09
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.2.2013

Vremenska napoved - 12. februar 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 12. februar 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.2.2013Danes bo pretežno oblačno, padavine bodo prehodno ponehale. Zlasti na Primorskem bo tudi nekaj sonca. Temperature bodo od -4 do 1, na Primorskem do približno 7 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno, občasno bo snežilo, pogosteje v vzhodni polovici države. Ponekod bo pihal severni do severovzhodnik. Na Primorskem bo v glavnem brez padavin, burja se bo krepila. Zjutraj bodo najnižje temperature od -6 do 0, čez dan bodo najvišje temperature od -3 do 1, na Primorskem do 6 stopinj Celzija.

V četrtek bo pretežno oblačno, ponekod v notranjosti bo še naletaval sneg. Severovzhodnik bo slabel, na Primorskem bo pihala zmerna burja. V petek se bo na zahodnem delu države delno zjasnilo, drugje bo še več oblačnosti.


Sosednje pokrajine
Padavine bodo v glavnem ponehale, sneženje se bo pojavljalo zlasti v sosednjih krajih vzhodno od nas. Ob Jadranu bo pihala bo rahla do zmerna burja. Jutri bo v glavnem oblačno, zahodno od nas bo suho, drugje v notranjosti bo občasno snežilo. Burja se bo okrepila.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s sneženjem, ki bo čez dan slabelo. V začetku do zmeren veter južnih do vzhodnih smeri bo čez dan slabel. Na višini 1500 metrov bo temperatura -6, na 2500 približno -9 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem oblačno in megleno, občasno bo še snežilo. Pihal bo zmeren do okrepljen severni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura -6, na 2500 približno -10 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 12. februar:
12.2.1998
V severovzhodni Sloveniji je bilo popoldne za mesec februar izjemno toplo, v nekaterih krajih celo najtoplejše od začetka meritev. V Gornji Radgoni se je živo srebro povzpelo do pomladanskih 23,0 stopinj C, v Murski Soboti so izmerili 21,7 stopinj C, v Velikih Dolencih na severovzhodu Goričkega 21,6 stopinj C, v Mariboru 21,3 stopinj C in v Jeruzalemu v Slovenskih goricah 20,5 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Tiki Island TX | hike abc